• PRO TV
  • Survivor All Stars, 17 aprilie 2024 - Andrei Ciobanu: "Nu vă puteți da seama ce este în mintea mea și în sufletul meu, acum poate vă dați seama prin ce am trecut! Se întoarce roata!"

Survivor All Stars, 17 aprilie 2024 - Andrei Ciobanu: "Nu vă puteți da seama ce este în mintea mea și în sufletul meu, acum poate vă dați seama prin ce am trecut! Se întoarce roata!"

Andrei Ciobanu a fost mărul discordiei în ambele tabere și atât Faimoșii, cât și Războinicii, l-au acuzat de trădare.

Gallery

În ediția difuzată pe 4 aprilie, după ce a pierdut în fața Anei Pal, Andrei era resemnat că va părăsi concursul. A primit însă o veste uluitoare de la Daniel Pavel: s-a întors la Războinici, primii lui colegi. În același timp, Faimoșii l-au numit foarte des "cal troian." Conflictele în care a fost implicat au fost destule. Scântei au ieșit inclusiv între el și Zanni. Acesta din urmă spunea în trecut:

 Zanni: „Am picat pe un cal cu tupeu. Crede că le știe pe toate. Că are 33 de ani. Mi-a amintit de Ciobanu. Eu ziceam dreapta, el făcea stânga. La fel și cu Ciobanu, îi spui ceva, tot el vorbește. Tu trebuie doar să asculți. Și ai grijă să nu-l asculți greșit. Trebuie să-l asculți corect. Dar cum îți dai seama că-l asculți corect? Pentru că e doar un fel de asculta. Așa și calul, de unde știu că-i place ce fac?”

După ce a plecat de la ei, Faimoșii chiar au sugerat într-un totem că Ciobanu e un cal aflat în bătaia vântului. 

De aceea, nu e de mirare că acum, după unificare, Andrei Ciobanu spune:

Domnu'Dan, nu vă puteți da seama ce este în mintea mea și în sufletul meu, acum mă înțelege poate absolut toată lumea prin ce am trecut, pentru că acum este un nou început. Problema este că da, într-adevăr, în viață se întoarce roata și fiecare simte ce am simțit cu toții...Este clar că a fost cel mai muncit colan și e frumos că se întâmplă așa. Am trecut prin mai multe consilii în care nu se mai ținea cont de sportivitate. Inevitabiul s-a petrecut, roata s-a întors, fiecare trebuie să treacă prin asta. (...) Am spus mereu, de fiecare dată lupt și voi lupta cu echipa mea până la capăt. Am fost la roșu, am luptat pentru roșu, am fost la albastru, am luptat pentru albastru.
Ca replică, TJ îi spune: "Da, dar ai spus într-un consiliu că rojo (roșu n.a ) până la sfărșit.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi vizionată pe VOYO.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni