• PRO TV
  • Ancuța Ioana Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Consiliul Superior al Magistraturii a amânat decizia de suspendare

Ancuța Ioana Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Consiliul Superior al Magistraturii a amânat decizia de suspendare

Ancuța Ioana Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Consiliul Superior al Magistraturii a amânat decizia de suspendare

Inspecția Judiciară a propus supendarea Ancuței Popoviciu după derapajele grave pe care le-a avut la procesele lui Vlad Pascu, însă Consiliul Superior al Magistraturii a amânat hotărârea, iar judecătoarea va afla abia săptămâna viitoare dacă va fi sau nu suspendată.

Gallery

​Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, de la Tribunalul Mangalia, cea care are în lucru dosarul 2 Mai, i-a pus pe părinții lui Sebastian Olariu, una dintre victimele lui Vlad Pascu, într-o ipostază regretabilă. Aceasta a întrebat dacă tânărul ucis de șoferul înconștient se află în sală, în timp ce ar fi mestecat gumă în fața celor prezenți.

„V-am spus că Judecătoria Mangalia nu este…Când a întrebat dacă băiatul meu este în sală…Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul”, a povestit, la acel moment, Andrei Olariu, tatăl lui Sebastian, una din victimele lui Vlad Pascu.

Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât să amâne propunerea de suspendare a judecătoarei Ancuța Popoviciu până săptămâna viitoare, acest lucru însemnând că va judeca și ultimul proces al lui Vlad Pascu.

„La termenul de judecată din 17 aprilie 2024, Secția pentru judecători în materie disciplinară a încuviințat (...) cererea de amânare a judecății cauzei formulată de doamna judecător Popoviciu Ioana Ancuța pentru a garanta dreptul la apărare al acesteia, stabilind un nou termen de judecată la data de 24 aprilie 2024, ora 11:00”, a fost decizia CSM.

Sursă foto: Facebook, Inquam Photos, Captură Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni