• PRO TV
  • Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 Vocea României, mărturisiri dureroase despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cu cadrul medical care înjura...”

Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 Vocea României, mărturisiri dureroase despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cu cadrul medical care înjura...”

Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 Vocea României, mărturisiri dureroase despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cu cadrul medical care înjura...”

În 2015, Cristina Bălan a fost „Vocea României”. Concurenta lui Tudor Chirilă a reușit să impresioneze milioane de români cu vocea ei puternică și în finală a ridicat deasupra capului marele trofeu.

Gallery

Artista are și o poveste de viață impresionantă, iar recent și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „Monden Alert” de la Metropola TV.

Cristina Bălan a născut în urmă cu 10 ani, într-un spital de stat din Capitală, o pereche de gemeni, bebeluși care la puțin timp după venirea pe lume au fost diagnosticați cu Sindromul Down.

Artista a povestit pe larg despre cât de traumatizantă a fost nașterea și ce decizie a luat după această experiență.

„A doua oară am decis să nasc acasă, supravegheată de o dulă (n.red doula- cadru profesional mediu pregătit pentru a oferi suport emoțional, fizic și informativ mamei care a început travaliul), tocmai pentru că prima naștere, cea cu gemenii, a fost extrem, dar extrem de traumatizantă. Trauma am suferit-o la un spitalul de stat, nu am să-l numesc acum, pentru că sunt acolo și oameni care sunt dedicați, cum este domnul doctor Sorin Eșanu, care mi-a supravegheat și sarcina cu gemenii și această sarcină cu fetița, tocmai pentru că este un om deosebit. Însă, a fost foarte traumatizantă nașterea cu cadrul medical care înjura și nu-mi place acest lucru. Nu-mi place să fiu umilită, cred că nimănui nu-i place, însă unele persoane acceptă. Am avut nevoie de foarte mulți ani să integrez aceste emoții negative, să ajung la o reziliență și să-mi vindec, practic, trauma. Și atunci am considerat că, decât să mă duc și să stau cu stres, să fac așa cum simt eu. Îmi asum alegerile în viață. Îmi place să-mi iau puterea înapoi”, a declarat Cristina Bălan, potrivit sursei menționate mai sus.

Anul trecut, Cristina Bălan și-a botezat fetița, pe micuța Nadeea Sofia. Artista a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a prezentat imagini de la evenimentul de familie.

CITEȘTE ȘI:

În 2017, Cristina s-a mutat la țară, la 15 km de București, alături de soțul ei și gemenii Toma și Matei. Cu cei 100.000 de euro câștigați la „Vocea României”, solista a reuşit să-şi construiască o casă a ei, în care stă alături de familie şi de socrii.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni