• PRO TV
  • (P) Transformă aniversarea copilului tău într-un eveniment memorabil

(P) Transformă aniversarea copilului tău într-un eveniment memorabil

(P) Transformă aniversarea copilului tău într-un eveniment memorabil

Organizarea unei zile de naștere pentru copii este o provocare cu care fiecare părinte se confruntă anual, iar obținerea unui eveniment memorabil poate fi o sarcină destul de dificilă.

Echipa Petreceri Magice a apărut ca o soluție pentru această problemă cu care mulți părinți se confruntă zilnic, iar despre acești tineri care au decis să ofere ajutor părinților și bucurie copiilor este și articolul nostru.

Dacă urmează să organizezi o petrecere aniversară pentru copilul tău, trebuie să continui să citești articolul nostru, deoarece vei descoperi soluția pentru obținerea unui eveniment memorabil!

Povestea echipei Petreceri Magice

Nicio zi de naștere nu trebuie să treacă fără a fi organizată o petrecere la care sărbătoritul să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, obținerea unui eveniment de poveste poate fi destul de dificil de realizat pe cont propriu. În acest sens, animatorii de petreceri pentru copii pot fi de mare ajutor!

Dorința ca fiecare copil să se bucure de o petrecere memorabilă a dus la formarea echipei Petreceri Magice, echipă formată din animatori de petreceri pentru copii dedicați, pasionați și mai ales îndrăgiți de către cei mici.

Echipa de animatori copii creează senzație la fiecare eveniment. Transpunerea în pielea personajelor, cu dedicație și din pasiune reprezintă cheia către sufletul copiilor. Fie că e vorba despre Batman, Elsa ori cine știe ce zână sau super-erou, interpretarea rolurilor reprezintă o abilitate cu care echipa Petreceri Magice se poate lăuda!

Mai mult decât atât, costumele realizate în cele mai mici detalii astfel încât copiii să nu suspecteze nimic reprezintă un alt atu al animatorilor de la Petreceri Magice.

De-a lungul timpului, au fost solicitați la nenumărate petreceri, iar rezultatul a fost mereu același: un eveniment magic, care a rămas în sufletele părinților și copiilor ca o zi memorabilă, de care își amintesc mereu cu drag.

Pentru a verifica lista completă de servicii, personaje și prețuri îți recomandăm să accesezi website-ul www.petrecerimagice.ro.

Mai mult decât interpretarea rolurilor: magie, jonglerii și jocuri interactive

Solicitarea prezenței animatorilor de petreceri pentru copii asigură mai mult decât interpretarea unui rol. Animatorii de petreceri pentru copii au în responsabilitate întregul eveniment, întocmai pentru ca fiecare participant să se simtă minunat.

Spectacole de magice, jocuri, concursuri și alte activități sunt organizate de către animatori, astfel încât fiecare copil va fi implicat și nimeni nu se va plictisi.

Părinții aleg adesea nu numai serviciul de închiriere animatori petreceri copii, ci totodată optează și pentru numeroasele accesorii care oferă personalitate evenimentului. Mașina de baloane reprezintă un exemplu foarte bun în acest sens, iar copiii iubesc atmosfera creată de miile de baloane care oferă viață evenimentului.

Altfel spus, închirierea unui animator de petreceri pentru copii este poate cea mai inspirată decizie pe care o poate lua un părinte atunci când organizează aniversarea copilului său. Asta deoarece sărbătoritul se va putea bucura de prezența personajelor sale preferate și mai ales de un eveniment plin de bucurie și magie.

Ce spun părinții care au ales serviciile echipei Petreceri Magice?

Petreceri Magice a participat de-a lungul timpului la numeroase petreceri, oferind fericire și entuziasm copiilor, iar de toate acestea părinții s-au bucurat probabil cel mai mult.

Iată câteva exemple sugestive în acest sens, recenzii oferite în mediul online de către părinți:

„Super mulțumiți! Am sunat destul de târziu, cu o săptămână înainte de petrecere și au reușit să ne găsească o animatoare pentru 2 ore, animatoare care a reușit să picteze, să facă baloane și întrețînă atmosfera cu jocuri captivante pentru aproape 20 de copii. Mulțumim frumos!” - Adrian Cazacu

„Animatorii (perechea de pirați) care au participat la petrecerea organizată au reușit să întrețînă atmosfera și să distreze întreg grupul de copii. chiar s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și, in mod sigur, am făcut o surpriză foarte plăcută băiețelului.” - Ioana Iordăchescu

„Magicianul de la Petreceri Magice a făcut din aniversarea fiului meu de 9 ani un eveniment cu adevărat magic. Tânăr și dedicat, cu extrem de mult tact și carismă, magicianul i-a vrăjit pe toți copiii invitați. Fetele lor uimite de fiecare truc, veselia pură, curiozitatea fără limite pe care le-a stârnit-o și decizia fiului meu de după petrecere de a renunta la carieră visată de astronaut pentru una de magician mă fac să îmi doresc unul dintre animatorii Petreceri Magice la fiecare petrecere. Mulțumesc din suflet pt această zi cu totul specială!” - Andrada Mione

Pentru petreceri reușite alege animatorii potriviți, alege Petreceri Magice.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni