• PRO TV
  • Cum a slăbit Valentina Pelinel: "Am mâncat din patru în patru ore". Soția lui Cristi Borcea apelează și la criosaună

Cum a slăbit Valentina Pelinel: "Am mâncat din patru în patru ore". Soția lui Cristi Borcea apelează și la criosaună

Cum a slăbit Valentina Pelinel: "Am mâncat din patru în patru ore". Soția lui Cristi Borcea  apelează și la criosaună

La 43 de ani, Valentina Pelinel arată spectaculos. Cu toate că este mămică de trei, soția lui Cristi Borcea are o siluetă de invidiat.

Fostul model recunoaște că pentru a se menține în formă a apelat la un specialist. Valentina Pelinel este o împătimită a sportului, pe care îl practică de 5 ori pe săptămână. Vedeta adoră să participe la clasele de Pilates, dar apelează și la criosaună pentru a arăta fenomenal.

Blonda pune mare accent pe o dieta echilibrată: "Am reușit să slăbesc. Cât am ținut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă și mult sport. Adică mănânc orice, dar mențin o balanță. Nu poți să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminița Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite”, a spus vedeta potrivit fanatik.ro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018, pe când Milan avea deja doi ani. În 2019, frumoasa blondină le-a născut pe gemenele Indira și Rania.

Ce este criosauna?

Criosauna (aerocrioterapia) este o ramură a crioterapiei și constă în răcirea simultană a întregii suprafețe a corpului uman în mediu gazos. Opusul saunei convenționale, la criosaună, organismul este expus pentru foarte scurt timp (între 1 și 3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120°C și -180°C.

Șocul termic scurt și controlat ajută organismul să-și regăsească echilibrul, elimină stresul și consecințele sale, reduce celulita și greutatea corporală. În funcție de greutatea pacientului și de temperatura din cabină, în timpul unei proceduri se pot “arde” 150-200 kcal iar între proceduri, peste 1000 kcal, ceea ce înseamnă că după o serie de 20 – 30 proceduri, greutatea corpului poate scădea cu 7-10 kg, în funcție de greutatea totală.

Socul termic scurt și controlat ajuta organismul să-și regăsească echilibrul:

- elimina stresul și consecințele sale
- reduce celulita, reda calitatea pielii
- reglează greutatea corporala și metabolismul
- stimulează sistemul imunitar
- reglează somnul
- întinerește organismul
- creste capacitatea la efort și ajuta la refacerea și recuperarea medicala a sportivilor

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni