• PRO TV
  • Dezmăț total de ziua Victoriei Beckham: nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost cărată în cârcă de David Beckham

Dezmăț total de ziua Victoriei Beckham: nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost cărată în cârcă de David Beckham

Dezmăț total de ziua Victoriei Beckham: nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost cărată în cârcă de David Beckham

Victoria Beckham și-a făcut de cap la petrecerea organizată de ziua ei. Vedeta a avut alături familia, dar și pe cei mai buni prieteni din showbizul internațional. Pe lista selectă s-au aflat, printre alții, Salma Hayek, Eva Longoria, Mark Anthony, Jason Statham, Tom Cruise și, desigur, colegele ei de la Spice Girls.

Într-o locație selectă din Londra, Victoria Beckham a petrecut până în zori cu ocazia schimbării prefixului: a împlinit 50 de ani. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi la finalul evenimentului, când efectiv nu se mai putea ține pe picioare.

Vezi si: Moment epic de ziua Victoriei Beckham, iar David a surprins totul pe video: reuniune Spice Girls, în formulă completă

Cu chipul ascuns în spatele unor ochelari gigantici, diva a încercat, pe cât posibil, să se ferească de fotografi. Ca un adevărat gentleman, David Beckham a dus-o în cârcă până la mașină. Potrivit Daily Mail, Victoriei încă nu i s-a vindecat complet piciorul rupt, așa că a avut nevoie și de cârje la party.

“Cea mai tare noapte din viața mea!”, a spus Victoria Beckham pe Instagram, despre petrecerea care ar fi costat-o 250.000 de lire, potrivit Daily Mail.

​Pa petrecere s-a băut vinul preferat la Victoriei Beckham, Chateau Mouton Rothschild, în valoare de 3000 de lire sticla, și șampanie de “numai” 500 de lire.

Eva Longoria a făcut furori la petrecere într-o rochie neagră cu spatele gol.

Gallery

Intră în galeria foto să vezi ce ținute au ales vedetele la ziua Victoriei Beckham.

Sursa foto: GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni