• PRO TV
  • Ultima fotografie cu Naomi în viață! Unde s-a aflat celebra cântăreață transgender cu puțin timp înainte de a muri

Ultima fotografie cu Naomi în viață! Unde s-a aflat celebra cântăreață transgender cu puțin timp înainte de a muri

Ultima fotografie cu Naomi în viață! Unde s-a aflat celebra cântăreață transgender cu puțin timp înainte de a muri

În cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, celebra cântăreață transgender Naomi s-a stins din viață, anunțul trist fiind făcut de prietena sa, Antonela, pe Facebook. Iată ce a făcut artista cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare

Gallery

​Naomi Moldovan, prima femeie transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după ce a suferit un AVC și a stat în comă într-un spital din Germania mai multe zile.

Cântăreața trasgender de etnie romă a avut un parcurs profesional remarcabil, câștigând de-a lungul timpului 75 de premii la diverse festivaluri interjudețene și naționale de muzică ușoară din România. În anul 2014, Naomi a participat la Selecția Națională pentru Eurovision, acolo unde a obținut locul 10 și un total de 3 puncte.

Ultima fotografie cu Naomi în viață. Unde s-a aflat celebra cântăreață trasgender în ultimele sale momente

Naomi Moldovan s-a aflat în comă într-o unitate medicală din Dortmund, Germania, timp de mai multe zile. O prietenă apropiată, Antonela, a vorbit despre situația artistei și a spus că ar fi trebuit să se întâlnească cu ea în România, însă a pierdut contactul cu ea. (Vezi în galeria de mai sus ultima fotografie cu Naomi)

Antonela a catalogat viața artistei ca fiind una „tristă, plină de najunsuri”, menționând că transfobia și injustițiile sociale au adus-o la capătul puterilor.

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine. Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea.
Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura.

Mi se părea destul de ok la voce, avea o voce destul de sănătoasă, vorbea destul de coerent. Este destul de în vârstă, trece de 50 de ani, vârsta își spune cuvântul. Viața ei foarte tristă, plină de neajunsuri, transfobie și tot felul de injustiții sociale au dus la tot felul de presiuni psihice”, a declarat Antonela pentru Spynews.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni