• PRO TV
  • Sasha Lopez, Vasile Advahov și Dara au lansat „Omnia”, piesa pe care nu vrei să o ratezi: „Mereu am dorit să unim oamenii prin această artă!”

Sasha Lopez, Vasile Advahov și Dara au lansat „Omnia”, piesa pe care nu vrei să o ratezi: „Mereu am dorit să unim oamenii prin această artă!”

Sasha Lopez, Vasile Advahov și Dara au lansat „Omnia”, piesa pe care nu vrei să o ratezi: „Mereu am dorit să unim oamenii prin această artă!”

Trei artiști talentați, trei stiluri muzicale diferite! Sasha Lopez, Vasile Advahov și Dara au lansat piesa „Omnia”.

Orchestra de muzică populară românească, fondată de frații Advahov (Vasile și Vitalie), a cucerit inimile publicului, atât în țară, cât și peste hotare. Participarea la Eurovision și la numeroasele concerte au adus orchestrei o popularitate impresionantă.

Sasha Lopez este Dj, producător, compozitor de deep house/ house, cunoscut în industria muzicală cu peste 500 de milioane de vizualizări și peste 50 de milioane de stream-uri. Sasha Lopez a demonstrat că succesul său nu cunoaște limitele geografice sau muzicale.

Dara, cântăreață și compozitoare pop-dance, a captivat publicul cu vocea sa puternică și prezența scenică. Cu hituri precum ,,Fie ce-o fi" și ,,Mii de ori", Dara a reușit să-și facă loc în industria muzicală, colaborând cu artiști de top.

Acum cei trei artiști au lansat piesa „Omnia”. Numele piesei spune totul: „Omnia”, tradus din latină înseamnă „totul”, iar lansarea aduce într-adevăr totul laolaltă. Colaborarea dintre DJ Sasha Lopez, Vasile Advahov (dirijor de muzică populară românească) și Dara (cântăreață pop-dance), a început acum 7 ani, cu un vis simplu: să aducă folclorul în lumea muzicii electronice.

„Piesa asta este o poveste începută acum multi ani, din visul meu si al lui Vasile… amândoi ne doream un fusion între muzică lăutăească și clubbing. Iar Omnia, alături de Dara, este ocazia perfectă. Și tocmai acest fusion transmite emoția, energia vibrația care definește Omnia”, spune Sasha Lopez.

Piesa „Omnia”, produsă și compusă de Sasha Lopez împreună cu Andrei Vulpe, Vasile Advahov și Dara, reprezintă o fuziune între muzica electronică, pop-dance și folclorul românesc.

Regizat de Roman Burlaca, videoclipul îmbină mitologia cu arta contemporană, integrând elemente vizuale inspirate din estetica industrială.

Clipul a adunat peste 25.000 de vizualizări pe Youtube în doar două zile.

„Vioara lui Advahov îi dă o eleganță aparte melodiei. Orice am spune, frații noștri de peste Prut sunt extraordinar de talentați, niște muzicieni desăvârșiți”, „Piesă demnă de un Grammy! Foarte frumoasă colaborare!”, „Dara, te adorăm! Foarte reușita colaborare! Rezultatul e formidabil și demn de admirație!”, „E o nebunie totală toată lumea asta inspirațională din acest videoclip, e de parcă toată frumusețea de pretutindeni a explodat prin acest cântec”,  „O energie ce pătrunde în fiecare celulă! ! Toată admirația și respect”, „Piesa bună de Eurovision! Poate la anul veți avea curajul de a participa”, „Ce genial ar fi sunat la Eurovision!”, „Mă topesc! E pe repeat!”, sunt doat câteva dintre comentariile postate de utilizatorii de social media.

 „Întotdeauna am fost legați de public prin muzică și mereu am dorit să unim oamenii prin această artă. Cu ani în urmă, eu și Sasha Lopez am visat să creăm împreună ceva special, o colaborare între lumea lăutărească și cea a DJ-ilor”, explică Vasile Advahov, dirijorul orchestrei Advahov.

Pentru Dara, „Omnia” este mai mult decât o creație muzicală, este un vis împlinit.

„Omnia a fost o călătorie de 7 ani în așteptare, dar a meritat fiecare secundă. Este rezultatul dorinței lui Vasile Advahov de a reinventa piesa noastră folclorică „Paparudă” și visul meu de a îmbina folclorul cu ritmurile dance”, mărturisește Dara.

„Omnia” este disponibilă pe toate platformele de streaming: YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal.

 CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni