• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Cine este, de fapt, șoferul acuzat că a ucis-o pe Ana-Maria, gravida de 19 ani. Bărbatul ar fi avut un complice, protejat al Poliției

Acum s-a aflat! Cine este, de fapt, șoferul acuzat că a ucis-o pe Ana-Maria, gravida de 19 ani. Bărbatul ar fi avut un complice, protejat al Poliției

Acum s-a aflat! Cine este, de fapt, șoferul acuzat că a ucis-o pe Ana-Maria, gravida de 19 ani. Bărbatul ar fi avut un complice, protejat al Poliției

Un caz îngrozitor a avut loc de curând în Republica Moldova, acolo unde Ana-Maria, o tânără de doar 19 ani, însărcinată în șase luni, ar fi fost ucisă cu brutalitate de un bărbat care a luat-o la ocazie! Iată cine este suspectul și ce s-a aflat despre presupusul complice pe care l-a avut!

Gallery

​Ana-Maria, o fată de 19 ani, însărcinată în șase luni, a sfârșit tragic după ce a fost luată la ocazie de un bărbat. Totul s-a petrecut pe data de 12 aprilie, când aceasta a urcat în mașina suspectului, iar de atunci nimeni nu a mai auzit de ea.

Familia, prietenii și apropiații fetei au sperat până în ultima clipă că atât ea, cât și bebelușul pe care îl purta în pântece, se vor întoarce acasă teferi și nevătămați, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Autoritățile au dat de veste că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit la 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, în apropierea unui iaz.

Iubitul fetei, distrus de vestea tragică, a făcut o serie de mărturisiri și a spus ce s-a întâmplat cu doar câteva momente înainte ca Ana-Maria să dispară fără urmă.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos. Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe. I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că acum vine și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină.

Tot în minutul acela îmi scrie: bine”, a spus iubitul tinerei pentru Life Moldova, citat de newsmaker.md.

Cine este, de fapt, șoferul acuzat că a ucis-o pe Ana-Maria

Bărbatul care a luat-o la ocazie pe Ana-Maria se află în arest preventiv pentru 30 de zile și a declarat, în fața anchetatorilor, că este nevinovat.

Apropiații fetei spun, însă, cu totul altceva. Cazul a luat amploare în mediul online, iar unele persoane au dezvăluit inițial că trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit aproape de casa suspectului. Ulterior, s-a aflat că locuința era, de fapt, a nașului acestuia, care i-ar fi fost și complice. Ambii bărbați ar fi fost protejați de Poliție.

„Iazul unde a fost găsită fata este al nănașului lui, acela e fix ca el. Nu o să fie de mirare să fie implicat și nașul. Ei de la orfelinate luau băieți și fete la muncă și pe toate acolo la casa de la iazul acela îi ducea, doar fetele acelea știu ce se petrecea acolo. Socrul lui a murit tot din cauza lui, a fost bătut și de asta a murit (...) era plin de vânătăi.

Cine l-a ajutat să nu fie tras la răspundere? Colegii de la Telenești! De ce oamenii se tem să spună ce s-a petrecut prin sat? Fiindcă cumătrul lui, începând de la polițiști și terminând cu procurori, l-au ajutat permanent să scape basma curată. Păcat de familia fetei și de copilul acela care nici măcar lumina zilei nu a văzut-o. Dumnezeu să-l ierte”, a spus pe Facebook o persoană care îl cunoște pe suspect.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni