• PRO TV
  • Puțini își mai amintesc! Cine este românul celebru pentru care artista transgender Naomi avea o slăbiciune: „E cel mai drăguț!”

Puțini își mai amintesc! Cine este românul celebru pentru care artista transgender Naomi avea o slăbiciune: „E cel mai drăguț!”

Puțini își mai amintesc! Cine este românul celebru pentru care artista transgender Naomi avea o slăbiciune: „E cel mai drăguț!”

Naomi Moldovan, prima femeie transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unui AVC. Cântăreața avea o pasiune și pentru sport, nu doar pentru muzică, iar la un moment dat a vorbit despre jucătorii pe care îi prefera.

Gallery

​Naomi, un reper pentru comunitatea LGBTIA+, s-a stins din viață la 47 de ani, după ce s-a aflat în comă mai multe zile. Aceasta a suferit un AVC, iar mai apoi a stat internată într-un spital din Germania.

„Cu inima grea, vă anunț că Naomy a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi! Odihnește-te în glorie Regino”, a scris Antonella Lerca Duda, prietena ei, pe pagina ei de Facebook.

Cine este românul celebru pentru care artista transgender Naomi avea o slăbiciune

Naomi Moldovan nu avea o singură pasiune, cea pentru muzică, ci și una pentru sport. În urmă cu mai mulți ani, aceasta a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru sport.ro, că îi place fotbalul și că ține cu Staeaua. Un jucător i-a atras, însă, atenția, acela fiind Nicolae Dică.

„Îmi place fotbalul! Mai mergeam şi pe stadion când aveam timp… dar acum îmi place să văd meciurile la televizor. Ţin cu Steaua, însă fără supărare fotbaliştii de la Dinamo şi de la Rapid arată mult mai bine decât cei de la Steaua.

Mutu arată bine, însă fostul stelist Dică e cel mai drăgut fotbalist! Ronaldo nu îmi place, chiar nu mă dă pe spate. Aşa, din străinătate, să zicem că îmi place Beckham, e OK”, a spus Naomi pentru sursa menționată anterior.

Foto: Instagram, Captură Video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni