• PRO TV
  • Cine are grijă de Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, după ce a fost plasat sub tutelă consolidată. Care este motivul certurilor între copiii lui

Cine are grijă de Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, după ce a fost plasat sub tutelă consolidată. Care este motivul certurilor între copiii lui

Cine are grijă de Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, după ce a fost plasat sub tutelă consolidată. Care este motivul certurilor între copiii lui

De ceva vreme, Alain Delon își îngrijorează fanii. Actorul stă izolat pe proprietatea sa din Douchy, Franța. Cea care are grijă de el, după ce a fost plasat sub tutelă consolidată, este fiica Anouchka Delon.

La data de 22 aprilie, Anouchka Delon a publicat pe Instagram o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, „cu permisiunea acestuia”. La 88 de ani, actorul pare slăbit la față și are barbă. 

​În Loiret, în orașul Douchy-Montcorbon, Alain Delon deține o moșie de 120 de hectare din 1971. Casa este ascunsă în inima pădurii din Valea Loarei. În spatele zidurilor înalte care protejează moșia, casa de la țară a lui Alain Delon este bine păzită. 

Alain Delon  a indicat că vrea să se odihnească în capela construită pe acest domeniu. „Eu și fratele meu vrem ca dorințele tatălui nostru să fie respectate. Tatăl meu a construit această casă cu Mireille (Darc) acum 40 de ani. Douchy este casa lui. Vrea să-și petreacă ultimele zile la Douchy” a explicat fiul său Anthony Delon într-un interviu pentru Paris Match , în mijlocul unei bătălii legale cu sora sa Anouchka”

Gallery

Din 2023, pe măsură ce starea de sănătate a lui Alain Delon s-a deteriorat, cei trei copii ai săi s-au certat prin tribunale şi în mass-media. După ce au alungat-o pe Hiromi Rollin, care pretindea că este iubita actorului, copiii nu au reuşit să se pună de acord asupra locului unde ar trebui să locuiască tatăl lor – la Douchy, în Franța, sau în Elveţia, unde locuiește Anouchka. De asemenea, au existat neînțelegeri în privința  tratamentului pe care ar trebui să îl primească.

Sursă foto: Geetty Images, Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni