• PRO TV
  • „Am ales să lucrez cu tot corpul și cu tot sufletul. Scopul meu este să revăd Turnul Eiffel”. Celine Dion, noi dezvăluiri despre boala ei rară și perspectiva de a fi din nou pe scenă

„Am ales să lucrez cu tot corpul și cu tot sufletul. Scopul meu este să revăd Turnul Eiffel”. Celine Dion, noi dezvăluiri despre boala ei rară și perspectiva de a fi din nou pe scenă

„Am ales să lucrez cu tot corpul și cu tot sufletul. Scopul meu este să revăd Turnul Eiffel”. Celine Dion, noi dezvăluiri despre boala ei rară și perspectiva de a fi din nou pe scenă

Celine Dion pare puternică și optimistă în lupta cu boala sa incurabilă, „sindromului persoanei rigide”. Cântăreața, în vârstă de 56 de ani, a povestit într-un interviu recent pentru Vogue Franța despre determinarea ei de a fi din nou pe scenă.

Gallery

​Prezența lui Celine Dion la Premiile Grammy la începutul anului este un semn că artista se simte mai bine. De curând a fost văzută din nou în public și, deși nu e în cea mai bună formă a ei, este totuși o îmbunatățire. Ea a povestit despre lupta ei zilnică: 

„Nu am învins boala, pentru că este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu, acum cu sindromul persoanei rigide. Cinci zile pe săptămână fac terapie atletică, fizică și vocală. Lucrez degetele de la picioare, genunchii, gambele, vocea... Trebuie să învăț să trăiesc cu asta acum și să nu mă mai întreb. La început mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am facut? E vina mea?”, mărturisește vedeta. 

De când a primit diagnosticul crunt, Celine Dion nu a renunțat niciodată la gândul de a fi din nou pe scenă: 

„Viața nu îți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești! Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un sportiv și muncesc din greu, fie mă opresc și s-a terminat, stau acasă, îmi ascult melodiile, stau în fața oglinzii mele și cânt pentru mine. Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să mă simt cât mai bine cu putință. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel. (...) Nu știu... Corpul meu îmi va spune. Pe de altă parte, nu vreau doar să aștept. E greu din punct de vedere moral . Muncesc foarte mult și mâine va fi și mai greu. Mâine este o altă zi. Dar există un lucru care nu se va opri niciodată și aceasta este voința. Este pasiunea. Este visul. Este determinarea, a precizat ea în interviul pentru Vogue Franța

Cântăreața canadiană are o legătură specială cu publicul francez. În 2017, mașina ei a fost înconjurată de o mulțime de fani. Celine Dion le făcea cu mâna și le dădea autografe oamenilor entuziasmați. Vedeta pleca de la hotelul „Royal Monceau” de pe Avenue Hoche. 

Celine Dion a acceptat o ședință foto, plină de senzualitate, pentru publicația franceză: 

Ea poartă o cămașă din poplin de bumbac și o fustă mini pentru ciclism din tricot BALENCIAGA , colanți CALZEDONIA și cercei din aur alb de 18 carate cu diamante tăiate rotund de 10,80 carate din Colecția Haute Joaillerie, CHOPARD . Fotograful a fost Cass Bird. 

Sunt foarte mândră că mi se cere să-mi dezvălui frumusețea”, spune ea.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

În prezent, Celine locuiește în Las Vegas cu copiii ei , René-Charles, Nelson și Eddy , pe care îi împărtășește cu regretatul ei soț, René Angélil , care a murit în 2016.

„Am avut o casă în Florida, dar din cauza turneelor, nu am mai mers acolo”, a subliniat Celine. Am avut o casă în Montréal, dar în vacanță copiii au vrut să meargă la plajă. Am primit o casă în Las Vegas când fiul meu cel mare avea un an, acum 22 de ani, și ne-am mutat aici. Sunt la 35 de minute de la serviciu. Asta îmi oferă timp să mă pregătesc să merg la muncă. Îmi văd echipa, glumim unul cu celălalt, repetăm. Și apoi asta îmi oferă șansa de a ieși pe drum. Mănânc în mașină, ajung acasă, îmi văd copiii și pot dormi în propriul meu pat. Am tot ce este mai bun din ambele lumi”, a mai spus vedeta. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni