• PRO TV
  • Cum s-a schimbat viața româncei Ela Moiș după căsătoria cu milionarul Anil Arjandas. La 32 de ani, conduce o companie de bijuterii și își poate permite orice lux

Cum s-a schimbat viața româncei Ela Moiș după căsătoria cu milionarul Anil Arjandas. La 32 de ani, conduce o companie de bijuterii și își poate permite orice lux

Cum s-a schimbat viața româncei Ela Moiș după căsătoria cu milionarul Anil Arjandas. La 32 de ani, conduce o companie de bijuterii și își poate permite orice lux

Destinul ei pare desprins din poveștile cu prințese. Născută în Maramureș, Ela Moiș s-a îndrăgostit de un chipeș spaniol, cu origini indiene, și a plecat din România. La 32 de ani, duce o viață de lux, alături de bijutierul Anil Arjandas.

Gallery

​În 2016, presa a scris despre nunta lor fabuloasă care a avut loc în Marbella, Spania. Evenimentul s-a desfășurat la Villa Padierna Palace Resort, cu amfiteatrul său roman, lacuri, palmieri și peste 1200 de opere de artă. Oaspeții veniți din România și India au fost răsfățați cu mâncăruri fine, inclusiv homar și carne de vită. Divertismentul a fost oferit de o trupă uimitoare de flamenco. Fratele Elei a cântat și el un cântec special pentru mireasă. Mirii au avut şi un tort spectaculos de 5 etaje cu flori albe. (vezi galeria foto de mai sus)

​Ela Moiș este originară din Certeze, Maramureș. Ea a studiat dreptul, dar de când l-a cunoscut pe bijutierul Anil Arjandas a devenit treptat muza lui, apoi soție și partener de afaceri. Ela declara într-un interviu că încă din copilărie a fost pasionată de modă şi bijuterii. Ea deţine acum funcţia de director al magazinelor internaţionale ale Anil Arjandas Jewels, scrie presasm.ro.  

Ela și Anil sunt părinții un băiețel, pe nume Ayaan, care va împlini 3 ani în luna august. Micuțul este simpatic foc, moștenind cele mai frumoase trăsături de la părinții lui. 

​Când părinții dețin un business prosper, este evident că familiei nu-i lipsește nimic. Au un garaj cu mașini scumpe, o colecție impresionantă de ceasuri și genți de lux, dar și alte obiecte de valoare. Călătoresc doar la clasa 1, iar pe timpul zborului se delectează cu șampanie și caviar. 

View this post on Instagram

A post shared by Ela Mois (@ela_arjandas)

Ela adoră să-și îmbrace fiul în haine de la branduri celebre. Ayaan se bucură și de jucării speciale. Are două mașini pentru copii asemănătoare cu cele ale părinților. 

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni