• PRO TV
  • Anca Dumitra, primele declarații despre sarcină. Actrița din „Las Fierbinți” și soțul ei așteaptă cu sufletul la gură momentul marii întâlniri: „Suntem pregătiți”

Anca Dumitra, primele declarații despre sarcină. Actrița din „Las Fierbinți” și soțul ei așteaptă cu sufletul la gură momentul marii întâlniri: „Suntem pregătiți”

Anca Dumitra, primele declarații despre sarcină. Actrița din „Las Fierbinți” și soțul ei așteaptă cu sufletul la gură momentul marii întâlniri: „Suntem pregătiți”

În urmă cu doar câteva zile, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată, ea și soțul ei, Manfred Spendier, urmând dă devină părinți pentru prima oară. Amândoi așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor cunoaște copilul și îl vor strânge în brațe pentru prima oară.

Gallery

Anca Dumitra încă nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă, ceea ce nu s-a ferit să arate este bucuria pe care o simte de când a aflat că va deveni mamă. Atât actrița, cât și soțul ei sunt mai mult decât pregătiți pentru capitolul care va începe, în curând, în viața lor.

Anca Dumitra, nerăbdătoare să devină mămică

La 36 de ani, Anca Dumitra va începe cel mai frumos capitol al vieții sale, la puțin peste un an de când ea și soțul ei și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete.

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, Anca Dumitra a  mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie.

Citește și:

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați. Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”, a spus Anca Dumitra.

Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra

Deși se bucură de un mare succes profesional și milioane de oameni o cunosc, Anca Dumitra este extrem de rezervată în ceea ce privește aspectele personale ale vieții sale. Mai mult decât atât, a respectat și dorința soțului ei care, nefiind persoană publică, alege să stea în umbră.

Manfred Spendier este un om de afaceri prosper, care faci bani frumoși din agricultură și din domeniul construcțiilor. Acesta se implică 100% în afacerile pe care le are și susține că latura profesională îi ocupă 90% din timp.

Citește și:

„Părinţii mei au o fermă mică, situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo, deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb. De asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi.

Îmi place agricultura. Încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că, m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole”, a spus soțul Ancăi Dumitra, în cadrul unui interviu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni