• PRO TV
  • Luna Plină din 24 aprilie invită la explorarea vieții intime. Nativii născuți în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor trăi momente intense

Luna Plină din 24 aprilie invită la explorarea vieții intime. Nativii născuți în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor trăi momente intense

Luna Plină din 24 aprilie invită la explorarea vieții intime. Nativii născuți în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor trăi momente intense

Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie 2024, oferă ocazia finalizării unor proiecte, încheierii unor etape și eliminarea situațiilor și persoanelor, care ne opresc din evoluție.

Este un moment de bilanț și reflecție, dar și de luare a unor decizii importante, care privesc direcția spre care dorim să ne îndreptăm în viitor.
Sub influența Lunii Pline din zodia Scorpion avem șansa să transformăm niște experiențe în lecții valoroase pentru evoluția personală. Fenomenul astral invită la explorare și descoperirea puterii interioare.
Arhetipul Scorpionului este despre relațiile de iubire profunde, transformări radicale, regenerare, finanțe, viață intimă. În domeniile guvernate de zodia Scorpion va fi nevoie de o schimbare și de eliminarea unor atașamente toxice, care împiedică progresul.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din Scorpion pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină din zodia Scorpion marchează finalizarea unei etape în sectorul intereselor financiare, a vieții intime și încrederii reciproce. Poate să apară o criză în relația cu persoana iubită sau în relațiile profesionale. Dialoguri legate de intimitate și adminstrarea bunurilor se pot relua pentru a clarifica o situație, iar în sfera profesională legat de administrarea unor bugete. Pentru rezolvarea unor conflicte va fi nevoie de calm și răbdare, dar și de înțelegerea unor aspecte profunde.

Taur / Ascendent în Taur

Luna Plină din zodia Scorpion marchează concluzii, decizii importante, încheieri de etape, finalizări, trecerea la un alt nivel în sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor/colaborărilor profesionale. Posibil să apară o criză relațională, să se încheie o etapă pentru a lăsa loc alteia. Se pot amplifica niște conflicte, pe fondul unor tensiuni și nativii vor fi nevoiți să treacă la acțiune, să iasă din zona de confort și stabilitate cu care sunt obișnuiți.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină din zodia Scorpion marchează încheieri de etape, concluzii și decizii privind activitatea profesională. Posibil să apară o criză în relațiile de muncă, în sarcinile și programul zilnic, dar și privind relațiile cu colegii. Planurile de viitor pot fi date peste cap, însă Gemenii nu vor renunța la o situație, care le este confortabilă și le oferă stabilitate. Starea de sănătate poate avea de suferit, dacă nu se adoptă un regim de viață sănătos.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină din zodia Scorpion activează nativilor Rac sectorul sentimental, al copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. În planul iubirii sau în relațiile cu persoanele dragi pot să apară emoții intense, să fie nevoie de o schimbare, o abordare nouă. Nativii ajung la concluzii, decizii importante, încheieri de etape, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind relația cu cineva pe care curtează.

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Plină din zodia Scorpion marchează evenimente importante, care au legătură cu familia, casa, spațiul de locuit, o tranzacție imobiliară sau relațiile cu părinții. Posibil să apară crize și neînțelegeri, dar și rezolvări, pentru că soluții există, numai că este nevoie de concentrare pentru o reușită. De asemenea, intervin și chestiuni legate de carieră și de timpul petrecut cu familia și este nevoie de găsirea unui echilibru între cele două.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Plină din zodia Scorpion anunță concluzii, decizii, finaluri și încheieri de etape. Se formează în casa comunicării, gândirii, opiniilor, negocierilor și interacțiunii cu ceilalți. Dacă apare o problemă de comunicare, din cauza unor vești sau informații venite neașteptat de la serviciu, este posibil ca nativii să se opună, să nu coopereze cu o propunere sau o ofertă nouă.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Plină din zodia Scorpion marchează evenimente în planul financiar, al banilor proveniți de la serviciu. Se încheie o etapă, se finalizează un proiect, se negociază un contract sau se culeg roadele unor contracte și intră sume importante în conturile nativilor. Posibil o persoană dragă să îi susțină să facă o schimbare, să aibă încredere în ei, să se valorifice mai mult.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Plină din zodia Scorpion anunță evenimente importante pentru nativi, mai ales că se formează în sectorul identității. Posibil nativii să nu coopereze cu o schimbare care vine din exterior, dar evenimentele să ducă la decizii neașteptate din partea lor. Este vizat și sectorul relațiilor, parteneriatelor și vieții de familie.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Plină din zodia Scorpion se formează pe casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului și anunță un bilanț, o analiză a evenimentelor și situațiilor, care au avut loc în ultima perioadă. Se poate renunța la un proiect profesional, dar la fel de bine se pot culege roadele altuia. De asemenea, Săgetătorii au conștientizări și revelații și găsesc soluții la unele frământări.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Plină din zodia Scorpion marchează finaluri, încheieri de etape, concluzii și decizii importante în planul activităților de pe urma exercitării profesiei, în relația cu un prieten, a unor grupuri pe care le frecventează, dar și privind viața socială și sentimentală, unde nu este exclusă o schimbare sau o transformare profundă. Pe de altă parte, Capricornii au nevoie să-și dea mai multă valoare, să le fie apreciate meritele și vor căuta să se afirme.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Plină din zodia Scorpion se formează pe sectorul profesiei, imaginii, reputației profesionale, relației cu superiorii, dar și relațiilor cu străinătatea sau cu instituțiile publice. Se încheie o etapă sau se culeg roadele unor demersuri privind o schimbare pe care nativii dorescă să o opereze în planul carierei. De asemenea, este nevoie de găsirea unui echilibru între familie și carieră și de eliminarea situațiilor care le opresc progresul.

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Plină din zodia Scorpion marchează încheierea unei etape privind studiile, obținerea unei calificări, concluzii privind direcția profesională, dar și eliminarea unor idei care opresc evoluția, privind principiile și viziunea asupra vieții, care trebuie privite din altă perspectivă.Registrul astral este intens și poate scoate la suprafață anumite frământări, să aibă loc conștientizări pentru a merge pe o altă direcție profesională. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni