• PRO TV
  • Salman Khan, mai sincer ca niciodată! Actorul indian a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur până acum: „Nu a avut...”

Salman Khan, mai sincer ca niciodată! Actorul indian a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur până acum: „Nu a avut...”

Salman Khan, mai sincer ca niciodată! Actorul indian a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur până acum: „Nu a avut...”

Celebrul actor de la Bollywood nu s-a mai ascuns și a vorbit deschis despre relația sa cu Iulia Vântur, dezvăluind și adevăratul motiv pentru care nu au ajuns la altar nici după 12 ani de relație.

Gallery

​Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de peste 10 ani, iar relația lor a fost extrem de mediatizată de-a lungul timpului. Atât fanii actorului indian, cât și cei care o urmăresc pe frumoasa fostă prezentatoare din România, și-au dorit întotdeauna să afle când se vor căsători, pas pe care cei doi nu l-au făcut nici până în ziua de azi.

Vedeta de la noi a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu Salman Khan de-a lungul anilor, însă nu putem spune același lucru și despre partenerul său. Actorul de la Bollywood a acordat un interviu pentru India TV și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un "nu" din ambele părți. Când ambele părți vor spune "da", căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (...)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla", a spus Salman Khan pentru sursa amintită, potrivit click.ro

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni