• PRO TV
  • Nadine, campioana la cumparaturi in L.A.: 500 kg! Vezi ce si-a adus din America! VIDEO

Nadine, campioana la cumparaturi in L.A.: 500 kg! Vezi ce si-a adus din America! VIDEO

Nadine, campioana la cumparaturi in L.A.: 500 kg! Vezi ce si-a adus din America! VIDEO

Nadine s-a intors din luna de miere petrecuta in Los Angeles, care a durat de fapt zece zile, cu 500 kg de cumparaturi, dintre care 100 kg sunt sucuri light, pentru ca frumoasa ciocolatie este la dieta. Afla cum slabeste Nadine!

Nadine a dezvaluit in emisiunea “Happy Hour” din 24 iunie ca si-a cumparat din America vreo 60 de perechi de pantofi cu toc, papuci, ghete, bocanci, fulare, manusi, maiouri, 100 de kilograme de sucuri light, perne, asternuturi de pat.

Nadine nu a vrut sa spuna cat poarta la picior, insa a explicat numarul impresionant de perechi de pantofi datorita faptului ca nu prea gaseste in tara incaltamintea de care are nevoie.

Cantareata a adus in platoul emisiunii “Happy Hour” cateva mostre de produse vitale - spray cu ulei organic de masline (calorii zero), bomboane de menta (50 de cutii), 100 de perechi de dopuri pentru urechi, din care mai are cateva sute acasa.
Si-a mai cumparat doua reviste - Oprah si Essence, unde sunt multe reclame cu si despre negri.

In ce consta dieta la care se supune acum Nadine? Un mar pe zi, un ou, multe legume crude, un iaurt. “Mananc mult, dar nimic”, a marturisit ea referindu-se la caloriile putine pe care le contin ingredientele din dieta ei.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni