• PRO TV
  • Ionutz, alături de Cătălin Răsvan și Nicu Georoiu, aduc „Mai mult legende decât pamflete" la The Pub - Universității pe 26 aprilie

Ionutz, alături de Cătălin Răsvan și Nicu Georoiu, aduc „Mai mult legende decât pamflete" la The Pub - Universității pe 26 aprilie

Ionutz, alături de Cătălin Răsvan și Nicu Georoiu, aduc „Mai mult legende decât pamflete" la The Pub - Universității pe 26 aprilie

Într-o seară plină de muzică și energie, Ionutz, alături de Cătălin Răsvan la bass și Nicu Georoiu la tobe, se pregătesc să vă cucerească cu un concert de excepție: „Mai mult legende decât pamflete". Evenimentul va avea loc vineri, 26 aprilie, începând cu ora 20:30, la The Pub - Universității.

Artist la început de drum, Ionutz își transpune trăirile și gândurile în versuri și melodii folk-rock interesante, găsindu-și inspirația în operele unor mari scriitori cum ar fi Artur Gorovei și Tudor Pamfile. Cu un portofoliu de 17 piese precum Samca”, „Paparude”, „Cântec Descântec”, „Moroiul”, „Deochi”, „Shmen”, „Misogin” și „Blues de la țară”, Ionutz aduce un sunet autentic și original în industria muzicală. O parte dintre ele se vor auzi live la The Pub - Universității. 

„Artistul Ionutz e doar omul Ionuț. Piesele mele îmi sunt aproape de suflet și de aia sunt sigur că rezonează cu toți cei care au avut curaj să privească adânc în interiorul lor și să se accepte total. Mi-am dorit mult să fac concertul asta în momentul în care numărul celor care mi-au ascultat muzica și-au spus că trebuie să mă fac auzit a fost destul de mare încât să mă facă sa capăt încredere... Am emoții și mă bucur că am emoții, pentru că ele fac diferența între un act mediocru și unul bun. Fac ce simt și ce-mi place, părerea celor din jur contează pentru mine prea puțin ca să-mi influențeze stilul, dar destul de mult cât să mă facă să continui.”, declară Ionutz.  

Este primul său concert ca artist independent, însă Ionutz a mai susținut concerte până acum. În 2020, a fost invitat să cânte ca solist vocal în formația Cash Sau Card, cu care a susținut câteva concerte în diverse cluburi din București, inclusiv în perioada pandemiei. Primul lor concert a atras un număr de 170 de spectatori.  

De mic a avut înclinații spre muzică, încurajat fiind chiar de mama sa, însă viața l-a tot purtat pe alte drumuri. Abia în anul 2015, când un apropiat de-al său, un proprietar de club, i-a propus să organizeze săptămânal un eveniment în clubul său și-a dat seama că doar muzică vrea să facă. Atunci a luat naștere seara de Open Stage, o sesiune de jam session, unde a-nceput să cunoască oameni din industrie. În 2018, în același club, a început să organizeze și seri de karaoke. 

Deși recunoaște că ascultă și stimează artiști precum Metallica, Sepultura, Andres Segovia, Vangelis sau Isao Tomita, pentru el e extrem de important ca sound-ul lui să nu semene cu nimic. „Pentru mine, Vangelis e unul dintre cei mai mari compozitori, e un talent aparte. În general, îmi plac artiștii din anii ‘50, ’60, ‘70, dar nu pot să spun că mă inspiră. Țin foarte mult ca muzica mea să fie 100% originală, să fie 100% eu.”, mărturisește Ionutz. 

Pe Ionutz îl poți vedea la The Pub – Universității, pe 26 aprilie, într-un concert spectaculos „Mai mult legende decât pamflete”, de la 20:30. Biletele se găsesc pe ambilet.ro 

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:  
38 lei – Presale Acces (primele bilete)  
50 lei – Normal Acces  
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.  
**Taxa de procesare nu este returnabilă.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni