• PRO TV
  • Alex Bogdan, invitat la Întrebarea Mesei Rotunde, dezvăluiri despre nuntă: ”Va avea loc la malul mării”

Alex Bogdan, invitat la Întrebarea Mesei Rotunde, dezvăluiri despre nuntă: ”Va avea loc la malul mării”

Sâmbătă, de la ora 08.00, la ACASĂ, Alex Bogdan este invitatul lui Marius Manole, într-o nouă ediție imprevizibilă, amuzantă și relaxantă a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, numai bună pentru a fi savurată la cafeaua de dimineață.

Alex Bogdan este cel care îi dă replica lui Marius Manole, într-o nou ediție a emisiunii de la ACASĂ, ”Întrebarea Mesei Rotunde”.
Astfel, sâmbătă, de la ora 8.00 dimineața, telespectatorii ACASĂ vor afla în premieră detalii despre nunta lui Alex Bogdan cu logodnica lui, la care, bineînțeles, Marius Manole este invitat. Ce trebuie să facă actorul la eveniment veți afla urmărind emisiunea!


Pentru că întâlnirea dintre doi actori nu putea să nu se lase și cu niște detalii amuzante din culisele teatrului, atât Alex Bogdan cât și Marius Manole rememorează unele dintre cele mai hilare întâmplări cu și despre colegii de breaslă.


De asemenea, doar sâmbătă, de la 08.00, pe ACASĂ, o să vedeți ce puteri supranaturale are Alex Bogdan și cum își poate schimba culoarea în funcție de cum dorește interlocutorul!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni