• PRO TV
  • Unde a fost găsit Iustin Nimerincu, fiul de 15 ani al unui preot din Iași. „Suntem doi părinți disperați!”, era mesajul părintelui prin care cerea ajutorul oamenilor

Unde a fost găsit Iustin Nimerincu, fiul de 15 ani al unui preot din Iași. „Suntem doi părinți disperați!”, era mesajul părintelui prin care cerea ajutorul oamenilor

Unde a fost găsit Iustin Nimerincu, fiul de 15 ani al unui preot din Iași. „Suntem doi părinți disperați!”, era mesajul părintelui prin care cerea ajutorul oamenilor

Marian Nimerincu, preot la biserica Sfântul Apostol și Evanghelist Luca din Păcurari, a postat acum două zile un anunț despre dispariția fiului său Iustin și a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi. Mesajul emoționat al părintelui a fost distribuit de sute de persoane pe rețelele sociale.

Gallery

​Aseară, preotul a scris pe pagina de Facebook: 

„Fraților, l-a găsit cineva în Copou” (n.r. Parcul Copou , cel mai vechi parc din Iași, situat pe dealul Copoului).

Marian Nimerincu a mai scris un mesaj de mulțumire pentru toți cei implicați în căutări, pe grupul de facebook „Ești din Iași dacă...”

23 de ore de căutări. Secunde pe care le-am simțit cât veacuri! Fraților, mă înclin în fața voastră fiind și eu un om dintre voi cu multe neputințe, un părinte care și-a dat seama că în vartejul vieții mai am enorm de multe de deprins mai ales despre cei mai faini și minunați tineri care se pregătesc să zboare în viață. Adolescenții!
Am simțit emoțiile miilor de tati și mame care au empatizat cu noi și care au distribuit! Vă mărturisesc ca fără ajutorul vostru nu am fi reușit să-l găsim pe Iustin care regretă. Mobilizarea voastră arată ce inimi de aur pot bate în piepturile oamenilor cu Suflete minunate.Mulțumesc Poliției din Lețcani, Valea Lupului și Iași, Jandarmeriei și Poliției Locale pentru impecabila mobilizare, adminilor platformei Radar Iași și Ești din Iași dacă…., Comunitatea Valea Lupului din care facem parte, presei ieșene, pentru ajutorul oferit și tuturor care v-ați îndreptat rugăciunile către Dumnezeu. Și eu la altarul pe care îl slujesc în Păcurari vă voi purta în rugăciune”. 

Mesajul îmbucurător a fost însoțit cu zeci de comentarii din partea enoriașilor care îl cunosc pe preotul Marian Nimerincu, a oamenilor care s-au implicat în căutări, dar și a necunoscuților care s-au rugat pentru ca Iustin Nimerincu să fie găsit nevătămat, cât mai repede: 

„A fost gasit..sunt la vârsta teribilismului..lăudat fie Dumnezeu, Măicuța Sfântă, că totul s-a terminat cu bine”;„ Slavă Domnului că l-ați găsit și e bine. Așa sunt tinerii, li se pare că ei le știu pe toate, au dreptate tot timpul...Bine că a trecut și va fi o lecție bună de învățat pentru el”; „Slavă Domnului că l-au găsit!”; „E bun și facebook-ul ăsta la ceva”; „Am plâns cu lacrimi de bucurie că a fost găsit, sunt mamă ,nici nu îmi pot imagina prin ce au trecut bieții părinți, sănătate și Doamne-ajută la toată lumea! au scris românii. 

Băiatul de 15 ani a plecat de acasă în seara zilei de 24 aprilie, în jurul orei 19:00, de la adresa de domiciliu din comuna Valea Lupului, județul Iași.

„Semnalmente: ten deschis, față ovală, par șaten, ochi căprui, înălțime: aproximativ 1.80 m, greutate: aproximativ 90 kg. La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre. Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră, portofel cu cartea de identitate și suma de 100 de lei. Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu orice indiciu. Suntem doi părinți disperați! Iustin te rugăm să vii acasă!”, era mesajul tătălui, apărut pe pagina de socializare. 

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni