• PRO TV
  • Florin a murit la doar 21 de ani, chiar de ziua lui, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului! Ce au putut să spună martorii care au văzut tragicul accident din Constanța: „Era aruncat din maşină...”

Florin a murit la doar 21 de ani, chiar de ziua lui, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului! Ce au putut să spună martorii care au văzut tragicul accident din Constanța: „Era aruncat din maşină...”

Florin a murit la doar 21 de ani, chiar de ziua lui, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului! Ce au putut să spună martorii care au văzut tragicul accident din Constanța: „Era aruncat din maşină...”

Florin este tânărul de 21 de ani care și-a pierdut viața chiar în ziua de Florii, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Băiatul și-a condus mașina cu viteză, iar într-un moment de neatenție s-a izbit puternic într-un stâlp, impactul fiind fatal.

Gallery

​Un tragic accident a avut loc duminică, 28 aprilie 2024, chiar în ziua de Florii! Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Constanța, pe nume Florin, s-a urcat la volan sub influența alcoolului, după ce o noapte întreagă a băut într-un club, alături de prietenii lui. Tinerii cu care se afla înainte de a produce tragedia au refuzat să urce în mașina lui, din cauza consumului excesiv de alcool. 

Florin s-a urcat la volan și a gonit cu viteză pe străzile din Constanța, pentru a ajunge cât mai repede acasă. Din păcate însă, într-un moment de neatenție, băiatul a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit cu putere într-un stâlp. Impactul a fost atât de puternic, încât trupul lui a sărit din mașină.

Un martor care a surprins întreaga scenă face declarații halucinante în fața jurnaliștilor! Acesta susține că l-a văzut pe tânăr întins pe șosea, fără suflare, la doar câteva secunde de când a auzit o bubuitură puternică. 

”O bubuitură puternică, m-am şi speriat. Am ieşit din casă. Când am văzut maşina... aici, era peste cap dată, el era aruncat din maşină”, a declarat un martor conform unui post TV. 

Florin a murit la doar 21 de ani într-un accident grav în Constanța

Deși la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru Florin. 

„S-au deplasat două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. A fost găsită o victimă în stop cardio-respirator, cu multiple traume”, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvant al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 

Sursă  foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni