• PRO TV
  • Toată familia i-a fost alături lui Nicole Kidman, când a primit premiul pentru întreaga carieră. Fiicele ei adolescente, Sunday Rose și Faith Margaret, și-au făcut debutul pe covorul roșu

Toată familia i-a fost alături lui Nicole Kidman, când a primit premiul pentru întreaga carieră. Fiicele ei adolescente, Sunday Rose și Faith Margaret, și-au făcut debutul pe covorul roșu

Toată familia i-a fost alături lui Nicole Kidman, când a primit premiul pentru întreaga carieră. Fiicele ei adolescente, Sunday Rose și Faith Margaret, și-au făcut debutul pe covorul roșu

Nicole Kidman și Keith Urban au venit însoțiți de fiicele lor adolescente, dar și de alți membri ai familiei, la cea de-a 49-a gală AFI Lifetime Achievement Award, care s-a desfășurat pe 27 aprilie, în Hollywood, California. Cu această ocazie, Sunday Rose și Faith Margaret, și-au făcut debutul pe covorul roșu.

Actrița australiană a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film. Este cea mai înaltă distincție a cinematografiei americane pe care o poate primi un actor, la fel de importantă ca premiul Oscar. 

Pe covorul roșu, Kidman și Urban au pozat alături de cele două fiice ale lor adolescente, Sunday Rose și Faith Margaret. Lor li s-au alăturat mai mulți membri ai familiei lui Kidman, inclusiv sora ei, Antonia Kidman, soțul ei, Craig Marran, nepoatele Sybella Hawley și Lucia Hawley și nepotul, Alexander Kidman Marran, scrie today.com

​La ceremonie, atât Meryl Streep , cât și Keith Urban i-au adus un omagiu emoționant lui Kidman, înainte ca protagonista din Big Little Lies să-și primească premiul.

În discursul său, starul muzicii country a vorbit despre familia pe care a construit-o împreună cu Nicole, menționând că „unul dintre cele mai frumoase lucruri” a fost să-și vadă soția devenind mamă.

​Sunday Rose Kidman-Urban, în vârstă de 15 ani, a purtat o rochie albă cu flori, iar sora ei Faith Margaret Kidman-Urban, în vârstă de 13 ani, a ales o rochie roșie, elegantă, fără mâneci.

Gallery

Deși Kidman și Urban tind să-și țină fiicele departe de ochii publicului, Sunday și Faith și-au susținut mama înainte. În februarie 2021, Kidman, Urban și fiicele lor au participat virtual la cea de-a 78-a ediție anuală a premiilor Globul de Aur, când a fost nominalizată pentru „The Undoing”.

De-a lungul anilor, Kidman a spus în mai multe rânduri că și-ar dori să fi avut mai mulți copii.

„Iubesc, iubesc copiii”, a spus ea pentru Victoria Derbyshire de la BBC în ianuarie 2017. „Îmi place să cresc copii. Mă fac să mă simt bine și îmi place să le fiu în preajmă, îmi plac suișurile și coborâșurile și îmi place să văd cum cresc și lucrurile pe care le spun și le învață.”

Pe lângă cele două fiice ale sale cu Urban, Kidman a adoptat doi copii cu fostul ei soț, Tom Cruise: Isabella „Bella” Kidman Cruise și Connor Cruise. La rândul lui, Starul „Top Gun” are o fiică, pe Suri Cruise cu fosta sa soție, Katie Holmes.

Cei doi copii mai mari ai lui Kidman, adoptați în timpul căsătoriei cu Tom Cruise, și-au menținut o viață extrem de privată, distanțându-se de mama lor după divorț din cauza presupuselor ei critici la adresa Scientologiei, religie căreia îi aparțin ambii copii, dar și tatăl lor. 

Sursă foto: Getty Images 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni