• PRO TV
  • Strada e catwalk-ul ei, iar trecătorii întorc capul uluiți de fiecare dată când își face apariția. Cine e Laura, influencerița de fashion cu picioare interminabile: „Câtă grație! Nu mă satur să o admir!”

Strada e catwalk-ul ei, iar trecătorii întorc capul uluiți de fiecare dată când își face apariția. Cine e Laura, influencerița de fashion cu picioare interminabile: „Câtă grație! Nu mă satur să o admir!”

Strada e catwalk-ul ei, iar trecătorii întorc capul uluiți de fiecare dată când își face apariția. Cine e Laura, influencerița de fashion cu picioare interminabile: „Câtă grație! Nu mă satur să o admir!”

Laura Blair are 36 de ani și este una dintre cele mai urmărite influencerițe de fashion din Regatul Unit. Clipurile în care merge pe stradă ca pe catwalk și își etalează picioarele interminabile în ținute super șic au milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Gallery

​Laura este un adevărat trendsetter, iar doamnele și domnișoarele care o urmăresc în online se pot inspira din outfiturile ei sau le pot chiar cumpăra. Britanica are o garderobă impresionantă, iar multe dintre piesele vestimentare ajung la vânzare pe site-ul ei.

Laura a povestit într-un interviu cum a început pasiunea ei pentru modă, dar și cum a reușit să facă din asta un business.

„Am fost mereu pasionată de modă, însă eram una din acele persoane care nu-și puteau permite mai nimic. Când aveam 16 ani mă plimbam prin magazinele de caritate și cheltuiam fiecare bănuț pe care îl aveam acolo. La școală toată lumea mă întreba: „de unde este asta?”. Așa că atunci când a apărut Instagram, am început să îmi postez ținutele și să etichez firmele, pentru că avea sens. Avem și un blog unde postam. De fapt, totul a început cu Pinterest și cu o mulțime de imagini pe care le aveam în telefon. Când ieșeau revistele de modă, făceam poze din ele, le postam și așa am ajuns la 10.000 de urmăritori doar cu o pagină de inspirație. Am aflat apoi ce făceau blogerii și influencerii și așa am început să-mi fac eu poze cu ținutele mele”, a povestit Laura pentru London Runway.

@thelaurablair

Badass Barbie ?

♬ original sound - LAURA BLAIR

Acum, creatoarea de conținut are peste 877.000 de urmăritori pe contul de Instagram și peste 700.000 pe contul de TikTok. Laura are clipuri care depășeșc și 9 milioane de vizualizări și adună sute de comentarii. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

@thelaurablair

♬ original sound - LAURA BLAIR

Chiar dacă nu este model, Laura ar putea defila oricând pe marile podiumuri de modă ale lumii pentru că are toate datele necesare. Tânăra cu picioare interminabile și zâmbet impecabil debordează de eleganță și feminitate atunci când filmează conținut pentru conturile de socializare.

Trecătorii își dau coate și o privesc admirativ de fiecare dată când o întâlnesc pe străduțele din Londra.

@thelaurablair

Hot hot pants.

♬ original sound - LAURA BLAIR

„Stil și eleganță la superlativ! Ești spectaculoasă!”;

„Atitudinea face tot!”;

„Cum poți să mergi atât de ușor și cu atâta încredere pe tocurile alea, Laura? Ești wow!”;

„Felul în care se uită oamenii la tine... oh, Doamne .... Unii sunt inspirați , alții sunt atât de invidioși, dar cel mai important... tu îi atingi pe toți cu prezența ta într-un fel sau altul”;

„Ești de vis! Îți mulțumesc pentru toată munca ta de a crea ceva special și pentru faptul că ne inspiri pe toți”;

„Nivelul de încredere este altceva...!”;

„Câtă grație! Nu mă satur să o admir!”

„Reacția oamenilor este cea mai tare! Ești atât de sexy!”;

„Senzaționala! Iar de siluetă nu mai zic!”;

„Dacă aș arăta ca tine, mi-aș petrece toată ziua uitându-mă în oglindă. Ești pur și simplu uimitoare!”

„Mersul tău este din altă lume... mai ceva ca cel al unui supermodel!”;

„Asta numesc eu putere feminină! Meriți să fii virală!”;

„Eleganță pură! Credeam că nu mai există așa ceva!”;

„I-ai uimit pe toți cu carisma ta!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Laura le primește zilnic.

@thelaurablair

♬ original sound - LAURA BLAIR

Internetul e plin de influenceri, însă Laura spune că e loc pentru toți sub soareși are un sfat  pentru cei care vor să devină creatori de conținut.

„Când am început eu, toată lumea obișnuia să râdă, spunând: „Oh, ce face ea să facă poze?”. Iar acum este o mare schimbare, pentru că toată lumea vrea să facă asta. Piața este atât de saturată, mai ales cu Generația Z și milenialii. A apărut și TikTok și fiecare din generația tânără a vrut să fie un influencer. Cred că mulți oameni sunt descurajați pentru că piața este atât de saturată. Dar eu spun sincer că, dacă vrei să o faci, „crema” va ajunge întotdeauna în vârf. Nu este mai ușor, nu este mai greu să începi acum decât a fost acum atâția ani. Platformele existente deja nu se intersectează. Așadar, dacă ești mare pe Instagram, nu ești mare pe TikTok sau nu ești mare pe YouTube. Poți să începi pe Instagram mâine și să ajungi la 200.000 până la sfârșitul anului, nu te lăsa niciodată descurajat, trebuie doar să începi. Așadar, este vorba de consecvență, trebuie să postezi în fiecare zi și să nu dai doi bani pe ce crede cineva. Nu te gândi la ce cred oamenii, la comentarii sau la like-uri. Eu sunt ceva de genul: „Doar puneți lucrurile acolo”, a mai spus bloggerița de modă.

@thelaurablair

Never under estimate the power of a woman ♠️

♬ original sound - LAURA BLAIR

Foto: Instagram @LauraBlair

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni