• PRO TV
  • Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa. Afaceristul luptă cu toate armele, pentru a-și face dreptate: „A luat bani de la mine...”

Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa. Afaceristul luptă cu toate armele, pentru a-și face dreptate: „A luat bani de la mine...”

Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa. Afaceristul luptă cu toate armele, pentru a-și face dreptate: „A luat bani de la mine...”

Declarațiile lui Dorian Popa, făcute după ce Călin Donca a fost arestat, nu au fost trecute cu vederea de afacerist. Acesta este dispus să meargă până în pânzele albe, pentru a-și face dreptate.

 

Gallery

Călin Donca nu a îngropat securea războiului, în ceea ce privește scandalul cu Dorian Popa și pare că abia a început. Afaceristul din Brașov a apelat la ajutorul instanței, pentru a-i cere socoteală vlogg-erului, pentru acuzațiile pe care i le-a adus.

Dorian Popa a fost dat în judecată de Călin Donca

Arestarea lui Călin Donca și toate acuzațiile care i s-au adus i-au pătat serios imaginea, iar milionarul din Brașov a recunoscut că inclusiv afacerea sa a avut serios de suferit. Mai mult decât atât, la această denigrare a controbuit și Dorian Popa, care a făcut mai multe declarații defăimătoare la adresa lui Călin Donca.

Citește și:

​Recent, afaceristul a oferit cel mai puternic răspuns de până acum, spunând că Dorian Popa nu a investit, de fapt, nimic în afacerea cu panouri fotovoltaice, despre care artistul spunea că are niște semne de întrebare, după arestarea lui Călin Donca.

Dorian Popa era îngrijorat de corectitudinea afacerii

La scurt timp după ce perioada de arest a lui Călin Donca a fost prelungită de la 24 de ore la 30 de zile, artistul a ieșit public și a făcut mai multe declarații. Dorian Popa a spus că nu mai este atât de convins că afacerea cu panourile fotovoltaice este curată.

Aceasta, însă, nu a fost singura declarație compromițătoare a artistului și, imediat ce a ieșit din închisoare, Călin Donca a precizat că sunt șanse foarte mari ca neînțelegerile dintre ei să se mute în instanță.

Citește și:

„Cu ce l-am păcălit? Dorian, vă spun public, nu a băgat niciun leu în activitate, nu a investit. Se consideră păgubit, dar a luat bani de la mine, să facă reclamă unui proiect.

Am avut o relație bună, a fost alături de mine în proiect, la început. A venit la mine acasă, a mâncat, s-a jucat cu copiii, a fost cel mai bun prieten. Bineînțeles, când ești bine, nu e greu să-ți găsești prieteni ca Dorian. Dorian a fost cel mai Iuda dintre toti. Nnu doar că s-a dat la o parte, a dat cu pietre în mine, ca să nu mai fie asociat”, a spus Călin Donca, conform România TV.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni