• PRO TV
  • Selly, trai pe vătrai! Vloggerul și-a luat bolid în valoare de 300.000 de euro. Cum arată noua achiziție

Selly, trai pe vătrai! Vloggerul și-a luat bolid în valoare de 300.000 de euro. Cum arată noua achiziție

Selly, trai pe vătrai! Vloggerul și-a luat bolid în valoare de 300.000 de euro. Cum arată noua achiziție

După ce a dat lovitura cu filmul „Buzz House”, în care a investit 1 milion de euro, Selly a făcut o nouă investiție, și-a luat bolid de sute de mii de euro.

Gallery

Selly și-a luat bolid de lux, deși are permisul suspendat

Cum putea sărbători mai bine succesul din ultimele săptămâni daca nu cu o achiziție de sute de mii de euro. Selly și-a luat mașină nouă, bolidul i-a ajuns zilele trecute tocmai din Suedia.

Vloggerul și-a angajat și șofer, după ce, recent, i-a fost suspendat permisul de conducere.

Selly s-a lăudat pe rețelele de socializare cu noua s-a achiziție, un Maybach, al cărui preț se ridică la 300.000 de euro, potrivit click.ro VEZI CUM ARATĂ MAȘINA ÎN GALERIA FOTO

Citește și:

„În sfârșit a venit! Noua mașină”, a scris Selly, pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe imagini cu luxosul bolid.

În luna martie a acestui an, Selly a rămas fără permis, după ce a fost surprins de Radar conducând cu 236 de km/h, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Permisul vloggerului a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

„Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar.

A fost un moment de inconștiență pe care îl regret! Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză.

Citește și:

Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor”, a declarat Selly, la acel moment.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni