• PRO TV
  • Fiica Anamariei Prodan, seducătoare pe plajele din Creta. I-a fermecat pe fani în costum de baie: “Frumusețe maximă!”

Fiica Anamariei Prodan, seducătoare pe plajele din Creta. I-a fermecat pe fani în costum de baie: “Frumusețe maximă!”

Fiica Anamariei Prodan, seducătoare pe plajele din Creta. I-a fermecat pe fani în costum de baie: “Frumusețe maximă!”

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah, se bucură de o vacanță la plajă, în Creta. Baschetbalista și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu imagini în costum de baie.

Ca la o ședință foto Sports Illustrated, Sarah s-a lăsat fotografiata în bikini pe șezlong și a postat imaginile pe pagina ei de Instagram. Tânăra s-a accesorizat cu un colier și ochelari de soare, pentru un look perfect.

Gallery

“Ești superbă!”, “Frumusețe maximă!”, i-au transmis fanii de pe rețelele de socializare.

Deși este suspectată de unii fani că și-ar fi făcut diverse intervenții estetice, tânăra susține că este sută la sută naturală. Chiar și mama ei a ținut să sublinieze acest lucru:

„Acum, să vadă toată România că nu are nimic în buze și pe nicăieri. Dacă se poate face ceva cu tehnologia asta și cu medicina care a avansat, sunt pentru chestiile mici care repară sau care fac să te simți confident (n.r. încrezător în propria persoană). De asta și Sarei i-am dat voie să își facă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune tv.

Sarah este perfect mulțumită de cum arată și nu consideră că are nevoie, cel puțin în acest moment, de operații estetice.
„Nu am nici la față, nici la corp. Credeți-mă! Dacă aveam, se vedea. E genetic. Nu am acid în buze. Sunt foarte confident (n.r. încrezătoare) în corpul meu. Nu cred că aș schimba, neapărat, ceva acum. Poate, în viitor, o să vreau să fac ceva, dar, acum, nu”, a spus și Sarah.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni