• PRO TV
  • Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro pentru Sarah Prodan. Cum și-a răsfățat femeia de afaceri fiica de doar 23 de ani

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro pentru Sarah Prodan. Cum și-a răsfățat femeia de afaceri fiica de doar 23 de ani

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro pentru Sarah Prodan. Cum și-a răsfățat femeia de afaceri fiica de doar 23 de ani

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vine vorba de dorințele proprii sau de cele ale copiilor. Recent, impresara a scos o sumă frumușică din buzunar, pentru a îndeplini una dintre dorințele fiicei sale, Sarah Prodan.

Gallery

Nimic nu este mai important pentru Anamaria Prodan decât fericirea fiicelor sale, iar Sarah Prodan s-a bucurat de dărnicia mamei sale. Femeia de afaceri i-a cumpărat fiicei sale o mașină, tânăra ajung să fie posesoare a patru bijuterii pe patru roți.

Sarah Prodan a primit o mașină de la Anamaria Prodan

Printre lucrurile pe care le-a moștenit de la mama sa, Sarah Prodan a moștenit și pasiunea pentru caii putere. Acesteia îi plac foarte mult mașinile, însă nu orice model o atrage, iar Anamaria Prodan știe foarte bine acest lucru.

Mai exact, Anamaria Prodan i-a cumpărat fiicei mai mici ultimul model de Mercedes, fiind vorba de celebrul GLE 400 diesel. Prețul acesteia nu este pentru oricine, mai exact, 140.000 de euro.

Citește și:

​Celelalte trei mașini pe care Anamaria Prodan le are sunt primite tot de la mama ei, fiind vorba de: un Porsche Cheyenne, un Lamborghini, dar și un Mercedes GLE. În ultima perioadă, Anamaria Prodan chiar a lăsat-o să conducă și Ferrari-ul ei, cu care a întors toate privirile peste tot pe unde a mers.

Sarah Prodan a fost implicată într-un accident rutier

În urmă cu ceva timp, Sarah Prodan a mărturisit că a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se afla la volanul unui Porsche Cayanne. Cu toate acestea, și-a revenit repede în urma șocului suferit și a mărturisit că acest lucru nu o oprește din a se gândi ca, pe viitor, să investească în bijuteriile pe patru roți.

Citește și:

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a povestit fiica Anamariei Prodan, în cadrul unui interviu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni