• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf nu mai știe pe unde să scoată cămașa! Câți ani de pușcărie riscă pentru bătaia cu Anamaria Prodan. Avocatul impresarei: „Pentru violenţa în familie, pedeapsa creşte cu o pătrime”

Laurențiu Reghecampf nu mai știe pe unde să scoată cămașa! Câți ani de pușcărie riscă pentru bătaia cu Anamaria Prodan. Avocatul impresarei: „Pentru violenţa în familie, pedeapsa creşte cu o pătrime”

Laurențiu Reghecampf nu mai știe pe unde să scoată cămașa! Câți ani de pușcărie riscă pentru bătaia cu Anamaria Prodan. Avocatul impresarei: „Pentru violenţa în familie, pedeapsa creşte cu o pătrime”

Laurențiu Reghecampf se află la ananghie, asta după ce a început urmărirea lui penală pentru violență în familie. Avocatul Anamariei Prodan a făcut cele mai recente precizări.

Gallery

Câți ani de pușcărie riscă Laurențiu Reghecampf pentru bătaia cu Anamaria Prodan

Disputa dintre Anamaria Prodan și Reghecampf continuă. Avocatul impresarei, Oleg Burlacu, a dezvăluit că încă de joi, 25 aprilie, s-a început urmărirea penală a lui Laurențiu Reghecampf pentru presupusa infracțiune comisă în septembrie 2022, atunci când antrenorul ar fi bătut-o pe impresară în plină stradă.

„Suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor”, a spus, printre altele, Oleg Burlacu, pentru rtv.net.

Citește și:

„Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a mai spus avocatul, pentru sursa citată.

În dosar, pe lângă imaginile surprinse cu telefonul mobil, avocatul a precizat că mai există și alte probe, precum și un certificat medico-legal scos de Anamaria Prodan.

Contactat pentru a oferi o reacție, Laurențiu Reghecampf a fost șocat să afle vestea cea nouă și a spus că momentan nu a fost înștiințat de faptul că ar fi urmărit penal. Totodată, antrenorul a ținut să precizeze că el a fost victima altercației fizice din septembrie 2022:

Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan a refuzat să comenteze situația: „Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de tot. Nu mai dau valoare nimănui de acum căci eu atunci când vorbesc despre cineva îi dau mare valoare. Vorbiți va rog cu avocații mei. Mulțumesc!”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Reghe susține că nu s-a atins de fosta soție:„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.
Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți.”

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni