• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după altercația cu Anamaria Prodan. Suma colosală pe care ar trebui să o scoată din buzunar dacă va fi găsit vinovat

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după altercația cu Anamaria Prodan. Suma colosală pe care ar trebui să o scoată din buzunar dacă va fi găsit vinovat

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după altercația cu Anamaria Prodan. Suma colosală pe care ar trebui să o scoată din buzunar dacă va fi găsit  vinovat

Apele nu s-au liniștit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorului ar fi urmărit penală într-un dosar de violență în familie, după ce ar fi bătut-o pe Anamaria Prodan.

Gallery

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Antrenorul este acuzat de violență în familie

În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea în plină stradă cu Anamaria Prodan, cu care se află în divorț.

Avocatul Oleg Burlacu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că Laurențiu Reghecampf este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie.

„Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public. În afară de faptul că azi Anamaria Prodan Reghecampf a dat declarații în calitate de parte vătămată, ne-am și constituit parte civilă ca rezultat al lovirii și altor violențe, parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui eveniment nefericit. (…) Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a spus avocatul.

Citește și:

Deși altercația dintre Anamaria Prodan și Reghe a fost filmată și răspândită peste tot pe internet, antrenorul a mărturisit că nu a atins-o pe impresară:

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Citește și:

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a mai spus el la momentul respectiv.

Sursă foto: Instagram/ Captură video Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni