• PRO TV
  • Sarah Prodan nu poate trece peste comportamentul lui Laurențiu Reghecampf, după divorțul de Anamaria Prodan: „Cred că știe ce a făcut”

Sarah Prodan nu poate trece peste comportamentul lui Laurențiu Reghecampf, după divorțul de Anamaria Prodan: „Cred că știe ce a făcut”

Sarah Prodan nu poate trece peste comportamentul lui Laurențiu Reghecampf, după divorțul de Anamaria Prodan: „Cred că știe ce a făcut”

Sarah ține la Anamaria Prodan mai mult ca la oricine, motiv pentru care, nu poate suporta atunci când cineva o rănește, iar Luarențiu Reghecampf nu a scăpat „neatins” de cuvintele ei.

Gallery

​Sarah, fiica Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, a făcut mai multe acuzații dure la adresa tatălui ei vitreg, Laurențiu Reghecampf. Tânăra nu l-a iertat pentru faptul că a părăsit-o pe impresară și susține că nici de cei care i-au fost copii nu îl mai interesează.

Sarah Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf

În urmă cu doi ani, Laurențiu Reghecampf anunța depunerea actelor de divorț, cerând finalul căsniciei cu Anamaria Prodan. Fiul său și al impresarei, dar și cele două fiice vitrege ale acestuia au avut ceva de spus la acea vreme.

De curând, Sarah a vorbit, din nou, despre divorțul celor doi, acuzându-l pe impresar că nu vrea să mai discute cu niciunul din cei care, la un moment dat, i-au fost familie. Cu toate acestea, sportiva susține că nu îl poate obliga să îi caute, deoarece dragoste cu sila nu se face.

„Eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi. Adică tu m-ai crescut, tu ar trebui să mă cauţi. El nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit la televizor şi la podcasturile pe care le-a dat, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi şi eu nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături.

Dacă vrei, bine, dacă nu, nu. Eu nu am nimic să-i zic. Cred că ştie ce a făcut, ştie cum ne-a rănit. Nu am nimic să-i spun, ştie deja asta. M-a dezamăgit foarte tare”, a povestit Sarah.

Fiica Anamariei Prodan susține că a învățat o lecție importantă

Deși Sarah are o legătură strânsă cu mama ei, Sarah a recunoscut că nu a putut înțelege ce a simțit femeia de afaceri, dar a văzut cât de mult a suferit, motiv pentru care, va fi mult mai atentă în viitor atunci când va trebui să facă o alegere importantă.

Anamaria Prodan continuă să fie alături de fiicele ei și le învață să fie femei puternice, determinate și care să nu se lase doborâte, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni