• PRO TV
  • Suma pe care Sarah Dumitrescu o primea lunar de la Anamaria Prodan, în perioada în care era studentă la cea mai scumpă academie mondială: „Mereu am avut bani controlați”

Suma pe care Sarah Dumitrescu o primea lunar de la Anamaria Prodan, în perioada în care era studentă la cea mai scumpă academie mondială: „Mereu am avut bani controlați”

Suma pe care Sarah Dumitrescu o primea lunar de la Anamaria Prodan, în perioada în care era studentă la cea mai scumpă academie mondială: „Mereu am avut bani controlați”

Sarah Dumitrescu a petrecut zece ani în America, perioadă care a pus bazele dezvoltării sale profesionale, cel mai mare sprijin al său fiind chiar mama sa, Anamaria Prodan.

Gallery

Deși Anamaria Prodan are posibilități materiale la care mulți doar visează, a vrut să își crească cei trei copii în așa fel încât să înțeleagă faptul că, pentru orice își doresc trebuie să muncească.

Câți bani a primit Sarah de la Anamaria Prodan, în perioada studenției

Datorită milioanelor pe care Anamaria Prodan le are, Sarah a avut șansa de a studia la cea mai scumpă academie din lune, în Statele Unite ale Americii. Acolo, aceasta beneficia de tot ceea ce avea nevoie, de la echipament sportiv la mâncare.

Cum era și normal, a avut și bani de buzunar, dar impresara a decis că sumele pe care le primea fiica ei să fie unele controlate, chiar dacă era înconjurată de mulți copii de bani gata.

Mai mult decât atât, metoda Anamariei Prodan se pare că a funcționat, deoarece nu doar că rămâne cu Sarah rămânea cu bani, în fiecare lună, dar a învățat să îi aprecieze.

„Cred că noi mereu am avut bani controlați, mereu am avut carduri unde ne puneai bani. Îmi aduc aminte, la IMG, nici nu aveam nevoie. Eram acolo, mâncam acolo, aveam tot ce aveam nevoie, mai mult decât aveam nevoie, adidași, haine de la club. Cred că îmi trimiteai câteva două, trei sute de dolari și mereu îmi rămâneau”, a povestit aceasta, în cadrul podcast-ului mamei sale.

La ce echipă joacă Sarah

O perioadă, Sarah Dumitrescu nu a mai putut să joace, deoarece a suferit o accidentare serioasă la genunchi și a avut nevoie de operație. Intervenția chirurgicală a avut loc anul trecut și totul a fost un succes.

La finalul acestei veri, Sarah Dumitrescu a semnat cu Sepsi-SIC, echipa desemnată, de șapte ori, câștigătoarea campionatului de baschet feminin din România. Înainte, aceasta a jucat pentru echipa Polytechnic State, din California, SUA și a adunat 77 de recuperări și 62 de puncte.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni