• PRO TV
  • Sarah Prodan și-a impresionat fanii după ce s-a vopsit. Cât de frumoasă este acum fiica Anamariei Prodan

Sarah Prodan și-a impresionat fanii după ce s-a vopsit. Cât de frumoasă este acum fiica Anamariei Prodan

Sarah Prodan și-a impresionat fanii după ce s-a vopsit. Cât de frumoasă este acum fiica Anamariei Prodan

Fiica Anamariei Prodan, Sarah, și-a făcut o nouă schimbare de look. Tânăra a decis să renunțe la părul blond și a optat pentru o nuanță mai naturală, de șaten închis.

Gallery

​Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, fiind urmărită pe rețelele de socializare de peste 1 milion de oameni. Aceasta a atras simpatia publicului larg atât datorită carierei sale impresionante în lumea fotbalului, cât și grației familiei superbe pe care o are. 

Vedeta este mama a trei copii: Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut de oameni sub pseudonimul „Bebeto”. De-a lungul anilor, Anamaria Prodan s-a afișat cu cei trei, atât la diverse evenimente, cât și în cadrul unor show-uri TV. 

Sarah Prodan este cea mai apropiată, ca personalitate, de mama ei. Tânăra deja și-a creat o comunitate pe rețelele de socializare, care o apreciază și o urmărește la fiecare pas. Recent, fiica Anamariei Prodan le-a arătat urmăritorilor noul ei look.

Imaginile cu Sarah șatenă au făcut imediat înconjurul internetului, oamenii lăudând-o în secțiunea de comentarii: „Cât de bine îți stă!” // „Mult mai bine decât blond” // „Ești superbă!” // „Semeni cu Megan Fox”, „Nu te-am recunoscut!”

VEZI CUM ARATĂ ACUM SARAH ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni