• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Primiți cu colindul? Cezar Ouatu, Andrei Duțu și Mihai Raicea au pregătit primul lor colind motivațional! Cum sună „O, ce veste minunată (pamflet version)”

Primiți cu colindul? Cezar Ouatu, Andrei Duțu și Mihai Raicea au pregătit primul lor colind motivațional! Cum sună „O, ce veste minunată (pamflet version)”

Primiți cu colindul? Cezar Ouatu, Andrei Duțu și Mihai Raicea sau „The Free Tenors” au pregătit un cadou muzical umoristic și au venit în platoul Vorbește lumea cu primul lor colind motivațional.

Gallery

„Noi v-am adus așa de Moș Nicolae un colind motivațional realisto-comico-tragic. Se numește „O, ce veste minunată!”, dar în versiunea noastră, pamflet version. Și noi suntem The Free tenors: Andrei Duțu, Cezar Ouatu și Mihai Raicea”, a spus Cezar Oautu care și-a prezentat colegii care fac parte din proiectul The Free Tenors (Tenorii liberi).

„Am pregătit acest colind motivațional care va dăinui peste ani și ani, dar sperăm ca la un moment dat să nu ne mai regăsim în acest colind”, a adăugat artistul.

Cezar a povestit că el și colegii săi formează prima trupă de stand-up comedy muzical.

„Urmează proiecte faine, noi am avut deja 8 spectacole publice și ne merge foarte bine. Urmează acum să avem și o apariție în cadrul concertului Crăciunul Regal, pe care eu îl organizez an de an la Casa Sindicatelor din Ploiești. Și de anul viitor, facem turneu național”, a conchis Cezar.

Vezi cum sună colindul „O, ce veste minunată!” – varianta pamflet în materialul VIDEO de mai sus

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni