• PRO TV
  • Cât câștigă Anamaria Prodan ca impresar de fotbal. Femeia de afaceri a încasat un comision și de un milion de euro

Cât câștigă Anamaria Prodan ca impresar de fotbal. Femeia de afaceri a încasat un comision și de un milion de euro

Cât câștigă Anamaria Prodan ca impresar de fotbal. Femeia de afaceri a încasat un comision și de un milion de euro

Nu de puține ori, Anamaria Prodan a spus că a reușit să facă o carieră, într-o lume dominată de bărbați. Aceasta a devenit unul dintre cei mai buni impresari din România, iar veniturile sunt pe măsură.

Gallery

​Anamaria Prodan a făcut bani frumoși din impresariat, banii câștigați fiind, mai târziu, investiți în alte afaceri, care i-au rotunjit veniturile considerabil. Cel mai mare comision încasat până acum de aceasta s-a ridicat la un milion de euro.

Câți bani face Anamaria Prodan din impresariat

În urmă cu mai mulți ani, Anamaria Prodan a obținut o licență de impresar, în domeniul fotbal-ului și, de atunci, a folosit-o, pentru a desfășura această activitate. În portofoliul ei s-au strâns, de-a lungul timpului, nume importante de fotbaliști și de antrenori, ea fiind cea care a intermediat transferurile.

A preferat să rămână discretă și nu a vorbit despre sumele pe care le câștigă, specificând doar că percepe un comision de 10% din valoarea transferului. Chiar dacă primește doar 10%, sumele încasate ajung, în parte, la sute de mii de euro.

„Perla coroanei mele este Nicușor Stanciu. E, de fapt, perla coroanei fotbalului românesc. Normal, noi suntem împreună de atâția ani, cât de mult s-a ridicat el, m-am ridicat și eu. În general, eu iau 10% din contract. Nu am să vorbesc niciodată, nu o să spun cât am făcut”, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Anamaria Prodan a încasat un comision de un milion de euro

În urmă cu mai mulți ani, Nicolae Stanciu i-a rotunjit veniturile impresarei cu suma de un milion de euro, după ce s-a transferat de la FCSB la Anderlecht. Negocierea a durat mai multe zile, iar, în cele din urmă, Anamaria Prodan a semnat transferul de zece milioane de euro.

Din banii câștigați de pe urma transferurilor, aceasta și-a deschis mai multe afaceri, iar cea mai recentă a fost deschisă în Dubai, unde îi ajută pe românii care vor să își cumpere locuințe.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni