• PRO TV
  • (P) Terapia cu ozon - tratament adjuvant în orice problemă de sănătate

(P) Terapia cu ozon - tratament adjuvant în orice problemă de sănătate

(P) Terapia cu ozon - tratament adjuvant în orice problemă de sănătate

Medicina integrativă pleacă de la premiza conform căreia problemele de sănătate sunt cauzate de un nivel scăzut de oxigen la nivel celular care afectează buna funcționare a acestora. Ca soluție de remediere a acestor probleme au fost dezvoltate numeroase terapii alternative prin care să se efectueze oxigenarea întregului organism pe diferite căi.

Clinicile de medicină integrativă și medicină cuantică propun servicii de ozonoterapie ca principală formă de tratament împotriva acestor probleme, cu rezultate imediate, fără efecte adverse. Află cum te poate ajuta ozonoterapia să îți îmbunătățești starea de sănătate și ce metode de administrare există în cadrul clinicii Quantica 720!

Beneficiile ozonului pentru organism

Ozonul este una gaz cu proprietăți benefice pentru sănătate care acționează la interiorul celulei și o ajută să se repare, oxigenând-o. Acest proces a fost exploatat foarte mult în medicina integrativă, ajungând să fie una dintre cele mai practicate proceduri, datorită efectelor benefice pe care le determină. Ozonul este o substanță naturală, cu proprietăți antibacteriene, antifungice, antioxidante și imunomodulatoare care susține procesele naturale de vindecare și regenerare, întărește sistemul imunitar și nu generează efecte adverse.

Ce este ozonoterapia

Ozonul poate fi utilizat pentru a trata diverse probleme medicale de la infecții și inflamații, la probleme circulatorii sau răni deschise, motiv pentru care ozonoterapia a devenit una dintre cele mai practicate proceduri medicale ale ultimelor două secole. Terapiile cu ozon reprezintă abordarea medicală care implică folosirea ozonului ca principal element pentru curățarea și detoxifierea sângelui și a întregului organism.

Câte tipuri de terapii cu ozon există

În funcție de scopul pentru care este folosită și modul de administrare a ozonului, ozonoterapia este de mai multe tipuri, generând efecte variate. În cadrul clinicilor de specialitate vei putea alege între autohemoterapie, injecții cu ozon, hidrocolonoterapie cu ozon, insuflații cu ozon, tratamente topice sau supozitoare cu ozon, la recomandarea medicului, în funcție de rezultatele investigațiilor efectuate în prealabil. Toate sunt metode terapeutice foarte eficiente, cu efecte vizibile încă de la prima sesiune, însă presupun moduri de acțiune diferite și, implicit, rezultate adaptate.

Afecțiuni care pot fi tratate cu ajutorul terapiilor cu ozon

Ozonoterapia este utilizată atât ca metodă de prevenție, cât și ca soluție de tratament pentru pacienții care se confruntă cu probleme circulatorii, artrită, infecții fungice, inflamații interne, răni cronice, boli autoimune sau alte condiții medicale care le pun sănătatea în pericol. Sângele purificat și îmbogățit cu oxigen hrănește totalitatea organelor din corp și le ajută să își îmbunătățească funcția, în timp ce susține eliminarea toxinelor acumulate. Asta înseamnă că ozonoterapia accelerează procesele naturale de detoxifiere, autovindecare și recuperare, ceea ce determină scurtarea planului principal de tratament și îmbunătățirea imediată a stării generale.

Programează o primă ședință de ozonoterapie

Înainte de a efectua orice formă de ozonoterapie este recomandat să consulți un medic specialist care să efectueze toate investigațiile necesare pentru a stabili care este starea ta de sănătate și care sunt nevoile corpului tău. În acest mod procedurile pe care le vei efectua vor putea fi personalizate și eviți riscul de a întâmpina efecte adverse. La Quantica 720 beneficiezi de un protocol complet, de la scanarea inițială și până la monitorizarea după finalizarea procedurilor în așa fel încât să te simți în siguranță pe tot parcursul experienței.

Medici pregătiți, tehnologii de ultimă generație și un mediu foarte primitor te așteaptă pentru a-ți oferi soluții adaptate nevoilor tale cu efecte vizibile garantate încă de la prima ședință. Poți stabili o vizită la clinică online, la data și ora dorite, completând formularul atașat și vei fi contactat în scurt timp pentru confirmarea locului.

Ajută-ți organismul să lupte de la interior împotriva factorilor de risc apelând la terapii alternative cu ozon în cadrul clinicii Quantica 720!

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni