• PRO TV
  • Fanii lui Elizabeth Hurley, uluiți de felul în care arată actrița în costum de baie la aproape 59 de ani: „Arăți de parcă ai avea 20 de ani. Cum e posibil așa ceva?”

Fanii lui Elizabeth Hurley, uluiți de felul în care arată actrița în costum de baie la aproape 59 de ani: „Arăți de parcă ai avea 20 de ani. Cum e posibil așa ceva?”

Fanii lui Elizabeth Hurley, uluiți de felul în care arată actrița în costum de baie la aproape 59 de ani: „Arăți de parcă ai avea 20 de ani. Cum e posibil așa ceva?”

Internauții sunt pur și simplu uluiți de felul în care arată Elizabeth Hurley în costum de baie la aproape 59 de ani. Timpul pare că s-a oprit în loc pentru superba actriță din Regatul Unit, cunoscută pentru rolurile din „Pact cu Diavolița”, „Pasagerul 57” sau „Austin Powers și organizația secretă”.

Gallery

​Vedeta are peste 2,9 milioane de fani pe contul de Instagram, pe care îi ține la curent cu activitățile ei zilnice. De câteva zile, Elizabeth se relaxează într-o destinație exotică.

Recent, actrița a postat un filmuleț în care se bucură de o plimbare pe o plajă superbă din Maldive. Elizabeth, care va împlini 59 de ani în iunie, și-a etalat silueta tonifiată într-un costum de baie minuscul, format din două piese. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Doamne... cum e posibil să arăți atât de bine?”, „Tu nu ai cum să fii om! Cum de nu îmbătrânești? Literalmente devii tot mai frumoasă pe măsură ce trec anii”, „Atât de sexy!”, „Arăți de parcă ai avea 20 de ani. Cum e posibil așa ceva? Ești o femeie minunată!”, „Pari atât de tânără! Ești uimitoare!”, „Frumusețea ei fizică este doar o mică reflectare a frumuseții ei interioare”, „Genetica ei ar trebui să fie studiată!”, sunt doar câteva din mesajele postate de urmăritorii ei.

Care e secretul tinereței lui Elizabeth Hurley

Într-un interviu pentru The Sunday Times Style, actrița a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă: „Nu am mai mâncat alimente procesate de 100 de ani. Nu mănânc dulciuri, beau puțin alcool, nu fumez, dar regret profund că am făcut-o cândva. Am învățat să mănânc cât mai ușor și nu atât de târziu”.

CITEȘTE ȘI:

Ea a adăugat: „Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut a fost să fac ca 50% din ceea ce mănânc să fie alimente de origine vegetală. Dacă mănânci o felie de pâine prăjită la micul dejun, mănâncă și un măr. Contrabalansează totul cu legume”.

De asemenea, ea a declarat că își începe ziua cu două căni de apă caldă pentru a-și stimula metabolismul și pentru a-și pune intestinul în funcțiune: „Are un gust destul de dezgustător. Dar este fantastic pentru sistemul tău digestiv”.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni