• PRO TV
  • Carmen Tănase, adevărul despre Nicoleta Luciu. Ce s-a întâmplat când au filmat împreună pentru „Inimă de țigan” și „Regina”

Carmen Tănase, adevărul despre Nicoleta Luciu. Ce s-a întâmplat când au filmat împreună pentru „Inimă de țigan” și „Regina”

Carmen Tănase, adevărul despre Nicoleta Luciu. Ce s-a întâmplat când au filmat împreună pentru „Inimă de țigan” și „Regina”

Fără doar și poate, Carmen Tănase este una dintre cele mai mari actrițe pe care le-a avut vreodată România, iar rolurile ei au rămas în istorie.

​Recunoscută în continuare pe stradă drept Flăcărica din „Inimă de țigan”, Carmen Tănase este și Tanti Luminița, mama lui Tudor Achim, în deja celebrul serial „Clanul”, care se vede la PRO TV și pe VOYO și care se apropie de final.

Invitată recent într-un podcast, celebra actriță ajunsă la 63 de ani și-a amintit de serialele „Inimă de țigan” și „Regina”, în care a jucat alături de mari actori, dar și alături de Nicoleta Luciu, care nu avea mare experiență. Însă, chiar și așa, ea s-a descurcat de minune, după cum afirmă Carmen Tănase.

Din spusele actriței, Nicoleta Luciu a făcut o mare greșeală că a renunțat la actorie, deoarece învățase foarte multe. În plus, când nu știa cum să filmeze, Nicoleta Luciu o suna pe Carmen Tănase să-i ceară sfaturi.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta în «Inimă de țigan» și în «Regina» a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare: «Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?».

Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală. Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme”, a spus Carmen Tănase pe YouTube.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni