• PRO TV
  • Arată așa, dar nu are noroc în dragoste: a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească “jumătatea”. Emily Ratajkowski, apariție incendiară

Arată așa, dar nu are noroc în dragoste: a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească “jumătatea”. Emily Ratajkowski, apariție incendiară

Arată așa, dar nu are noroc în dragoste: a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească “jumătatea”. Emily Ratajkowski, apariție incendiară

Emily Ratajkowski a fost principala atracție la un eveniment caritabil din New York. Modelul a întors toate privirile într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat și cu spatele gol.

La 32 de ani, are un divorț la activ și acum e mamă singură – crește un băiețel de 3 de ani. Însă are tot sprijinul financiar al tatălui, un important producător de la Hollywood, cu o avere impresionantă.

Deși este una dintre cele mai admirate și dorite vedete din showbiz, Emily Ratajkowski nu are deloc noroc în dragoste. După divorț, vedeta a încercat, fără succes, să aibă o nouă relație serioasă. Anul trecut a fost surprinsă în oraș cu 6 bărbați diferiți în 7 luni, pe lista ei de cuceriri fiind nume mari din showbiz precum Brad Pitt, comediantul Pete Davidson sau Harry Styles.

Gallery

Modelul spera într-o relație serioasă cu Harry Styles, de care se îndrăgostise, însă la numai câteva ore după ce au fost fotografiați sărutandu-se, artistul a fost surprins de paparazzi în compania unei foste iubite.

În ultima perioadă, Emily nu s-a mai afișat cu pretendenții în public, și de teamă ca nu cumva, din această cauză, să piardă custodia fiului ei.
“Oamenii mereu vor să afle ce se întâmplă în viața mea personală. Vreau doar să clarific lucrurile. Într-o luptă pentru custodie, dacă ești o mamă singură care iese la întâlniri cu bărbați, nu ai deloc o imagine bună. Cel mai important lucru pentru copilul meu este să fie în siguranță și să fim împreună. Nu aș risca niciodată asta”, a spus Emily.

La același eveniment, și-au făcut apariția și Irina Shayk și Kate Beckinsale.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni