• PRO TV
  • Ultimele pregătiri înainte de nuntă! Ce se întâmplă în aceste zile cu Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui superbă

Ultimele pregătiri înainte de nuntă! Ce se întâmplă în aceste zile cu Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui superbă

Ultimele pregătiri înainte de nuntă! Ce se întâmplă în aceste zile cu Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui superbă

Finala Survivor România All Stars 2024 se apropie cu pași repezi, iar odată cu terminarea show-ului, prezentatorul Daniel Pavel se poate concentra mai mult pe viața lui personală. Mai ales că urmează un eveniment foarte important!

Gallery

Potrivit informațiilor știute până acum, Daniel Pavel și Ana Maria Pop, iubita lui, se vor căsători în acest an, iar acum au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile.

„Încercăm să lăsăm superstițiile deoparte și să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat: ca fiecare detaliu să fie aproape de ceea ce ne dorim și ceea ce discutăm. La nivel de tradiții, vă spun că deja nu am voie să o văd pe Ana în rochiile de mireasă pe care le-a ales, că vom avea parte de o ceremonie ca la carte, dar și de dansuri și momente pe care le vom păstra mereu în amintiri”, a spus Daniel Pavel pentru Viva.ro.

View this post on Instagram

A post shared by ??? ????? ??? (@annnaheart

„Am decis să fie trei rochii adaptate fiecărui moment din nuntă. Cred că fiecare femeie își dorește ca această zi să fie una specială, de care să-și amintească pentru totdeauna, iar rochia este parte dintre acele amintiri frumoase pe care le porți în minte și suflet.

Alegerea a fost naturală. Am ținut cont de ceea ce mi s a potrivit și mi-a plăcut. Pare simplu, nu? Când există trei momente principale, este greu să rămâi îmbrăcată la fel pe tot parcursul zilei și al nopții. Au fost create cu emoție și le-am probat împreună cu mama și prietena mea. Poți să te joci cu lungimi, texturi... Trei stiluri diferite, așa cum am spus, pentru că sunt trei momente-cheie. Vreau să vă surprind în ziua respectivă, însă vă dau un indiciu: voi dansa foarte greu”, a completat Ana Maria Pop.

Pe lângă alegerea rochiilor de mireasă, cei doi amorezi s-au decis în aceste zile și asupra verighetelor pe care le vor purta. Iar postarea de pe rețelele de socializare prin care au anunțat acest lucru a fost bine primită de fani: adunat rapid aproximativ 1.500 de like-uri și câteva zeci de comentarii.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni