• PRO TV
  • Zanni, de la Survivor All Stars, dezvăluiri dureroase: ”Eu nu înțelegeam cu ce-am greșit să nu mă iubească nimeni”

Zanni, de la Survivor All Stars, dezvăluiri dureroase: ”Eu nu înțelegeam cu ce-am greșit să nu mă iubească nimeni”

Zanni, de la Survivor All Stars, dezvăluiri dureroase: ”Eu nu înțelegeam cu ce-am greșit să nu mă iubească nimeni”

După ce a reușit să câștige cel de-al doilea sezon al celui mai puternic format din lume, Survivor, Zanni a revenit în acest an la Survivor All Stars, în tribul Faimoșilor.

Ultima săptămână a fost dificilă pentru el în competiție: și-a pierdut o aliată puternică, pe motive medicale, iar apoi a ajuns la Duel contra unui alt coleg, TJ Miles. Deși a pierdut, acesta nu a știut că publicul fusese anunțat dinainte că oricine ar pierde, nu va pleca acasă, ci va ajunge în Exil.

Gallery


Clar unul dintre cei mai atenți strategi ai acestui sezon, Zanni nu a fost mereu atât de calculat și atent. Dimpotrivă, greutățile prin care a trecut și faptul că s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile probleme l-au adus în acest punct.
”M-a motivat singurătatea... nimeni nu mă căuta pentru că n-aveam nimic de oferit. M-au motivat cei care m-au desconsiderat și înjosit. Deși mă afecta emoțional, pentru că eram sensibil când eram mai mic, m-au întărit al naibii de tare, motiv pentru care acum nu-mi înțelege nimeni felul aspru de a judeca, însă nici eu nu înțelegeam acum mulți ani cu ce-am greșit să nu mă iubească nimeni. Nu greșisem cu nimic. Lumea judecă după faimă, nume și medalii. N-am avut familia perfectă precum alte vedete, n-am avut viața de invidiat precum alte personaje TV. Am înțeles asta și am trecut peste”, mărturisește concurentul.
Chiar dacă viața l-a provocat constant, acesta recunoaște că din fiecare etapă prin care a trecut, s-a schimbat și a evoluat: ”lecții de viață sunt multe. Nu cred că sunt de enumerat, ci ar fi doar de specificat faptul că prin șlefuire și suferință neîncetată, mentalitatea prinde un contur greu de înțeles de oamenii obișnuiți, cărora viața le-a dat totul din prima”.


Cum se va descurca Zanni mai departe în competiție, aflăm urmărind Survivor All Stars în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni