• PRO TV
  • Prima reacție a lui Culiță Sterp după finala Survivor All Stars. Ce spune despre câștigătorul Zanni

Prima reacție a lui Culiță Sterp după finala Survivor All Stars. Ce spune despre câștigătorul Zanni

Prima reacție a lui Culiță Sterp după finala Survivor All Stars. Ce spune despre câștigătorul Zanni

Culiță Sterp a reacționat la scurt timp după ce câștigătorul Survivor All Stars 2024 a fost desemnat. Deși se aștepta ca fratele lui să iasă învingător, ei bine, artistul nu s-a ferit să își spună părerea despre câștigătorul Zanni.

Gallery

Ce spune Culiță Sterp despre Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024

Zanni este câștigătorul Survivor All Stars 2024. Culiță Sterp nu s-a abținut și a oferit prima reacție despre câștigătorul Survivor, deși se aștepta ca fratele său, Iancu, să vină cu trofeul acasă, ei bine, publicul a decis că Zannidache este câștigătorul acestui sezon.

Artistul și-a susținut trup și suflet fratele pe tot parcursul competiției, Iancu fiind un concurent redutabil, reușind să ajungă în ultimii doi finaliști.

Citește și:

Chiar dacă Iancu nu a ieșit învingător, Culiță nu s-a ferit să îl felicite pe Zanni, însă și-a exprimat și supărarea pentru faptul că, după părerea lui, Iancu ar fi meritat să iasă câștigător.

„Da, deci s-a terminat finala Survivor. Felicitări, Zanni! Asta este, în viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet ca fratele meu să fie cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. (oftează) Sunt un pic supărat, un pic mai mult, dar asta e”, a spus Culiță Sterp, pe story.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni