• PRO TV
  • Jador și Zanni, foști concurenți la Survivor All Stars, au lansat piesa „Vise interzise”. Cum sună melodia care a primit mii de aprecieri în câteva ore: „Sunteți forță!”

Jador și Zanni, foști concurenți la Survivor All Stars, au lansat piesa „Vise interzise”. Cum sună melodia care a primit mii de aprecieri în câteva ore: „Sunteți forță!”

Jador și Zanni, foști concurenți la Survivor All Stars, au lansat piesa „Vise interzise”. Cum sună melodia care a primit mii de aprecieri în câteva ore: „Sunteți forță!”

Jador și Zanni, foști concurenți în echipa Faimoșilor la Survivor All Stars , au colaborat împreună și au lansat, în data de 30 mai, piesa „Vise interzise”.

Gallery

​Aseară, telespectatorii PRO TV au urmărit cu sufletul la gură FINALA Survivor All Stars. Câștigătorul a fost ales în urma voturilor celor de acasă. Cele mai multe le-a obținut Zanni, care s-a calificat în ultima etapă a competiției împreună cu Iancu Sterp. 

La consiliu au fost prezenți toți concurenții care au participat la acest sezon. Înainte de finală, toți au încins o petrecere. Jador a făcut karaoke, Duli a filmat, Ștefania a dansat. Petrecerea s-a încins atât de mult încât Relu Pănescu a dansat pe mese.


În timpul concursului, Zanni și Jador au avut discuții tensionate, dar au lăsat uitării toate neînțelegerile. Cei doi au colaborat pentru o nouă piesă - „Vise interzise”, spre bucuria fanilor. 

„Super tare piesa asta, Jador!”; „Sunteți forță!”; „E ce trebuie!”; „Jadorașul nostru”; „Bine Zanni”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram/ Jador, Zanni 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni