• PRO TV
  • Tatăl lui Jador îl dă de gol pe fiul său. Oana Ciocan nu este singura femeie pe care și-a dorit-o de soție: „Așa e când ești tânăr”

Tatăl lui Jador îl dă de gol pe fiul său. Oana Ciocan nu este singura femeie pe care și-a dorit-o de soție: „Așa e când ești tânăr”

Tatăl lui Jador îl dă de gol pe fiul său. Oana Ciocan nu este singura femeie pe care și-a dorit-o de soție: „Așa e când ești tânăr”

Jador anunța, cu mare fast, că și-a găsit aleasa, nimeni alta decât Oana Ciocan, femeia de care s-a îndrăgostit pe loc. Cererea în căsătorie a avut loc, dar, de atunci, nu au mai făcut niciun pas în această direcție.

Gallery

Recent, în cadrul unui interviu, Jador a recunoscut că el și Oana Ciocan încă nu au început pregătirile de nuntă, deoarece are un program extrem de încărcat și nu are atât de mult timp liber.

Jador nu ar face nuntă cu Oana Ciocan

Deși vorbea cu mare entuziasm despre momentul în care avea să își ducă iubita în fața altarului, tatăl lui Jador susține contrariul. Romeo Dumitrache a mărturisit, în cadrul unui interviu, faptul că fiul său nu le-a spus nimic de nicio nuntă.

Citește și:

​Deși, în mediul online și în diverse interviuri, artistul a spus că Oana este femeia alături de care vrea să îmbătrânească, acesta nu a spus membrilor familiei nimic despre nuntă, chiar dacă a dat de înțeles că s-a cununat civil cu Oana Ciocan. 

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu”, a spus Romeo Dumitrache, potrivit Playtech.

Oana Ciocan nu este singura femeie pe care Jador a vrut-o de soție

Romeo Dumitrache a continuat seria dezvăluirilor incendiare, mărturisind că nu este prima dată când fiul său se vede, pentru toată viața, alături de o femeie. Conform spuselor acestuia, Jador și-a dorit să le ia de nevastă pe toate fostele sale iubite, iar Romeo Dumitrache pune acest lucru pe seama tinereții fiului său.

Citește și:

​​„Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri”, a mai spus tatăl lui Jador.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni