• PRO TV
  • Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, prima reacție, după ce artistul a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan: „Pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste”

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, prima reacție, după ce artistul a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan: „Pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste”

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, prima reacție, după ce artistul a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan: „Pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste”

În urmă cu câteva ediții, în cadrul emisiunii ”Survivor All Stars”, Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, după ce a fost descalificat din emisiune. Acum, Simina Loica, fosta iubită a artistului, a spus ce părere are.

Gallery

Faptul că Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan a stârnit o reacție puternică din partea fostei sale partenere, Simina Loica. Tânăra nu crede în viitorul lor, deoarece susține că fostul concurent și-a dorit să își ia de soție toate iubitele.

Simina Loica, reacție acidă, după ce Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan

Au trecut mai mulți ani de când Jador și Simina Loica s-au despărțit, dar există persoane care încă sunt de părere că celor doi le stătea foarte bine împreună. Deși nu au format un cuplu pentru prea mult timp, logodna lui Jador nu îi este indiferentă Siminei Loica.

Tânăra nu a fost deloc impresionată de pasul făcut de Jador și l-a sfătuit să aibă grijă în acest sens, dacă tot a decis să se așeze la casa lui, deoarece nu doar că Oana Ciocan este genul lui, dar nu este prima dată când își face planuri de viitor alături de femei pe care, mai târziu, le părăsește.

„A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Eu știu că lui genul acesta de femeie îi place. Îi transmit casă de piatră și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte, pentru că eu știu că, în ultimul timp, pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele și s-a sfârșit cu despărțire și cu… Cum face el!”, a reacționat aceasta, conform Viva.

Jador este hotărât să se așeze la casa lui

După ce a fost eliminat din ”Survivor All Stars”, lui Jador i s-a oferit șansa de a petrece câteva clipe alături de Oana Ciocan, la scurt timp după ce a intrat în sezonul suprem.

După câteva minute în care au discutat, Jador a cerut-o în căsătorie și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

„Am cunoscut-o aici. Trebuia să o cer aici și să aibă în inimă, că e femeia mea. Gata, mă însor. Am și nași, am tot ce vreau eu. Mă pun la casa mea. Nu îmi spune NU niciodată. Se comportă cu mine cum se comportă tata cu mama. Fix aceeași chestie. Îmi e rușine să îi spun că o iubesc. Este fata cu care îmi doresc să am copii”, a declarat Jador, imediat după aceea.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni