• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 7 martie 2024. Cum l-a cunoscut, de fapt, Oana Ciocan pe Jador. Detalii neștiute din culisele poveștii lor de iubire: „Era cu spatele…”

Survivor All Stars, 7 martie 2024. Cum l-a cunoscut, de fapt, Oana Ciocan pe Jador. Detalii neștiute din culisele poveștii lor de iubire: „Era cu spatele…”

Oana Ciocan i-a dezvăluit lui Alex Delea cum l-a cunoscut pe bărbatul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

Gallery

Oana Ciocan a mărturisit că nu l-a mai văzut înainte pe Jador, că nu îl știe de la televizor, însă, în momentul în care l-a văzut pentru prima data, a simțit că îi trece toată viața prin fața ochilor și că el este bărbatul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

Războinica i-a povestit coechipierului ei cum a decurs cunoașterea cu viitorul ei soț, fiind extrem de entuziasmată de cum au evoluat lucrurile între ei.

Oana Ciocan: Eu coboram de sus, de la ortoped, el era pe scările de jos…era cu spatele

Alex Delea: Nu l-ai mai văzut niciodată?

Oana Ciocan:Nu!

Alex Delea: La Tv nu l-ai văzut niciodată?

Oana Ciocan: Nu! Aveam geaca pe spate, coborâsem pe afară, el m-a oprit și m-a întrebat cum a fost…mă furnica inima, nu știu cum să zic, n-am simțit în viața mea…și am dat mâna, a zis Ionuț și eu am zis Oana, știi filmele alea când dai mâna și vezi chestii?

Alex Delea: Da, da!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO, cu o zi în avans

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni