• PRO TV
  • Jador, prima reacție după descalificarea de la Survivor All Stars! A explicat de ce a fugit din tabără

Jador, prima reacție după descalificarea de la Survivor All Stars! A explicat de ce a fugit din tabără

Jador, prima reacție după descalificarea de la Survivor All Stars! A explicat de ce a fugit din tabără

Jador a fost descalificat din cel mai puternic show de supraviețuire, chiar cu câteva zile înainte ca Oana Ciocan să intre în concurs. Artistul de manele a explicat abia acum de ce a ales să încalce regulile concursului.

Gallery

​Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat atât datorită talentului său vocal, cât și grație personalității efervescente pe care o arată ori de câte ori are ocazia. De-a lungul anilor, artistul a participat la mai multe competiții TV, însă cea mai importantă a fost, de departe, Survivor All Stars. 

În urmă cu doar câteva ediții, Jador a fost eliminat din competiție din cauza nerespectării regulilor. La un moment dat, atunci când credea că nu îl vede nimeni, artistul a fugit din Tribul Faimoșilor, fără a ține cont de faptul că nu are voie să facă acest lucru.

​Ba mai mult decât atât, în Consiliul de Eliminare, coechipierii lui au ținut să precizeze că Jador nu are o atitudine corectă față de concurs. În acel moment, Domnul Dan a decis să îl descalifice pe manelist din cel mai puternic show de supraviețuire.

​Jador, prima reacție după ce a fost descalificat! A explicat de ce a fugit din tabără

Jador a postat recent pe InstaStory un mesaj care i-a intrigat pe fani. Artistul a postat o imagine cu el, textul: „De ce am fugit?”, dar și un link care duce către cea mai nouă piesă a artistului: „Aleg dragostea”.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Melodia va fi lansată pe data de 7 martie 2024, la ora 18:00.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni