• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 7 martie 2024. Oana Ciocan, destăinuiri sincere despre relația cu Jador. Ce spune despre cererea în căsătorie: „Cred că a fost cea mai…”

Survivor All Stars, 7 martie 2024. Oana Ciocan, destăinuiri sincere despre relația cu Jador. Ce spune despre cererea în căsătorie: „Cred că a fost cea mai…”

Oana Ciocan, cea mai nou concurentă din tribul Războinicilor, trece prin momente emoționante, după ce Jador, fostul concurent din tribul Faimoșilor, a cerut-o în căsătorie.  

Gallery

​Oana Ciocan a vorbit sincer despre relația cu fostul Faimos. Tânăra a mărturisit că îl iubește, iar cererea în căsătorie a fost extrem de originală. Războinica regretă plecarea iubitului ei, însă a dezvăluit că va fi puternică pentru el.

„Mi-a zis să fiu puternică, indiferent de ce s-a întâmplat, poate că așa a fost să fie. Sunt căsătorită, nu știu cum să vă spun. Nu m-am așteptat niciodată la asta, cred că a fost cea mai originală cerere în căsătorie. Băi, am cel mai deștept bărbat. Toate ca toate, e și frumos, e și deștept, asta e, Dumnezeu mă iubește.

Mi-a făcut și o scrisoare, nu mă așteptam la cuvintele pe care mi le-a spus…El știe că îl iubesc foarte mult și știe că mi-am dorit mult, mult un bărbat așa cum e el”, a mărturisit Oana Ciocan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO, cu o zi în avans

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni