• PRO TV
  • Imagini sfâșietoare de la mormântul Andreei Morega, studenta la Medicină ucisă de Mirel! Ce s-a întâmplat la locul de veci chiar în noaptea de Înviere

Imagini sfâșietoare de la mormântul Andreei Morega, studenta la Medicină ucisă de Mirel! Ce s-a întâmplat la locul de veci chiar în noaptea de Înviere

Imagini sfâșietoare de la mormântul Andreei Morega, studenta la Medicină ucisă de Mirel! Ce s-a întâmplat la locul de veci chiar în noaptea de Înviere

Familia Andreei Morega, fata ucisă cu bestialitate de prietenul său, Mirel Dragomir, este în continuare sfâșiată de durere după moartea acesteia. În noaptea de Înviere, rudele tinerei au mers la mormântul ei și au publicat mai multe imagini de la locul de veci.

Gallery

​În urmă cu mai bine de o lună, Andreea Morega, o studentă la facultatea de Medicină din Timișoara, a fost ucisă cu sânge rece de prietenul ei, Mirel Dragomir. Bărbatul a recurs la asemenea fapte într-o criză de gelozie, după ce tânăra i-a spus că nu își dorește o relație cu el.

Familia fetei este în continuare distrusă de suferință, iar de curând, în noaptea de Înviere, a mers la locul ei de veci. Rudele i-au adus lumină și s-au rugat pentru sufletul ei, iar în cadrul unei postări de pe Facebook au făcut publice mai multe imagini de la mormânt. Într-una dintre fotografii a fost surprins un detaliu dureros de la locul de veci al Andreei Morega (Vezi imaginile în galeria foto de mai sus).

Mirel Dragomir, lipsit de remușcări după fapta comisă: „Nu îmi pare rău!”

În urmă cu doar câteva săptămâni, părinții lui Mirel Dragomir s-au prezentat la închisoare, pentru prima dată, acolo unde au discutat cu fiul lor. Tatăl criminalului a spus, printre lacrimi, că regretă enorm ceea ce s-a întâmplat, însă nu putem spune același lucru și despre Mirel.

Bărbatul a recunoscut că îi pare rău de Andreea, însă nu regretă că a ajuns după gratii.

"Ce a fost în mintea lui, spune:"nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul".(...) Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru.Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare, să ştiţi.(...) Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost.", a spus tatăl lui Mirel.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni