• PRO TV
  • Tatăl Andreei Morega, studenta la Medicină ucisă de Mirel, distrus de suferință! Mesajul transmis de părintele îndurerat chiar în ziua de Paște: „Nu mai ești lângă mine”

Tatăl Andreei Morega, studenta la Medicină ucisă de Mirel, distrus de suferință! Mesajul transmis de părintele îndurerat chiar în ziua de Paște: „Nu mai ești lângă mine”

Tatăl Andreei Morega, studenta la Medicină ucisă de Mirel, distrus de suferință! Mesajul transmis de părintele îndurerat chiar în ziua de Paște: „Nu mai ești lângă mine”

Rudele Andreei Morega, studenta la Facultatea de Medicină din Timișoara ucisă cu sânge rece de Mirel Dragomir, nu își mai revin după tragicul eveniment. Au trecut mai bine de 40 de zile de la moartea fetei, iar tatăl acesteia a transmis un mesaj sfâșietor chiar în prima zi de Paște

Gallery

​Momente cumplite în familia Andreei Morega, fata ucisă de către Mirel într-o criză de gelozie. Rudele acesteia au fost, în noaptea de Înviere, la mormântul ei, acolo unde s-au rugat, au plâns și au adus lumânări sau flori. Tatăl ei, îngenuncheat de durere, a transmis un mesaj pe Facebook prin care a spus că îi este aproape imposibil să trăiască fără fiica sa și că se simte vinovat că nu i-a fost aproape în ziua în care și-a pierdut viața.

„Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati, și primul fără tine. Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine. Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!”, a fost mesajul tatăl Andreei Morega, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Mirel Dragomir, criminalul Andreei, a cerut să fie cercetat în libertate

Bărbatul care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea Morega a cerut, în urmă cu ceva timp, să fie cercetat în libertate, susțiând că nu avea discernământ în momentul în care a comis cumplita crimă. În final, instanța a respins cererea.

De asemenea, tatăl lui Mirel a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu fiul său la scurt timp după tragedie, spunând că acestuia îi pare rău de Andreea, însă nu regretă că se află după gratii.

"Ce a fost în mintea lui, spune:"nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul".(...) Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru.Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare, să ştiţi.(...) Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost.", a spus tatăl lui Mirel.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni