• PRO TV
  • Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos! Cum au defilat cei mai în vogă artiști, actori și sportivi pe covorul roșu de la Met Gala 2024

Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos! Cum au defilat cei mai în vogă artiști, actori și sportivi pe covorul roșu de la Met Gala 2024

Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos! Cum au defilat cei mai în vogă artiști, actori și sportivi pe covorul roșu de la Met Gala 2024

Celebrități din toate domeniile s-au strâns luni seară la Metropolitan Museum of Art din New York pentru Met Gala. Evenimentul extravagant care are loc în fiecare an, în prima zi luni din luna mai, strânge fonduri pentru Institutul de Costume al muzeului. Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny și Chris Hemsworth au fost copreședinți alături de Anna Wintour, redactor-șef al Vogue.

Gallery

​Tema din acest an a evenimentului a fost „The Garden of Time”, inspirată de nuvela cu același nume scrisă de J.G. Ballard în 1962. Vedetele au venit îmbrăcate în ținute cu imprimeuri florale și modele inspirate din natură.

Nu doar doamnele au făcut furori pe covorul roșu, ci și domnii care s-au întrecut în ținute extravagante. Unii dintre ei au optat pentru costume cu pene, paiete, fuste și pălării personalizate.

Rapperul Bad Bunny, copreședintele Met Gala 2024, a ales un outfit îndrăzneț de la Maison Margiela by John Galliano.

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a purtat un palton negru supradimensionat de la Burberry. Ținuta a fost un omagiu adus unui sclav fără nume care a devenit primul grădinar de culoare din Țara Galilor în secolul al XVIII-lea, scrie CNN.

Actorul Jeremy Pope a dat costumului său de la Tanner Fletcher o notă feminină și a combinat dantelă cu o blană albă.

Rapperul Lil Nas X a optat pentru o ținută de la Luar, în timp ce actorul Colman Domingo a declarat pentru E! că ținuta sa a fost un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman și lui Andre Leon Talley.

Adrien Brody și-a accesorizat costumul negru, impecabil, cu o broșă strălucitoare cu aripi, iar Chris Hemsworth a ales un costum elegant, de culoare bej, creație Tom Ford.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la MET GALA 2024.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni